Riješite se iracionalnih strahova i fobija uz pomoć PEAT-a

Jeste li već čuli za PEAT, metodu Duhovne tehnologije koja vam može pomoći u tome da živite kvalitetnije i slobodnije? Iako su mogućnosti primjene PEAT-a nevjerojatno široke, ovaj put ćemo se fokusirati na rješavanje iracionalnih strahova i fobija!

Ako imate neku fobiju, važno je da znate da su fobije česte i da to ne znači da ste ludi! Procjenjuje se da čak 10% ljudi pati od neke fobije - od visine, leta avionom, zatvorenog prostora, zmija, paukova, javnog nastupa, vode... Fobije se odnose na iracionalne, pretjerane, nerealne i nekontrolirane strahove koje pokreću određeni predmeti, aktivnosti ili situacije.

Ono što je mnogim ljudima teško razumjeti je da ne možete kontrolirati svoju dramatičnu i automatsku emotivnu reakciju unatoč tome što znate da je vaš strah potpuno iracionalan. Zato vjerojatno činite sve što možete kako biste izbjegli situacije gdje očekujete da će se predmet vašeg straha pojaviti. Možda ste primorani odbiti posao koji vam se stvarno sviđa samo zato što bi trebali dizalom do svog ureda ili ne možete otputovati na mjesto iz snova jer se bojite sjesti u avion. Ako imate strah od visine, možda ste spremni voziti 100 km više samo da biste izbjegli prolazak preko visokog mosta. Ili odbijate otići na izlet u dobrom društvu samo zato jer se bojite zmija ili paukova.

Dobra vijest je da se fobije, koliko god osobi koja od njih pati djelovale dramatično, mogu vrlo uspješno tretirati i trajno otkloniti PEAT metodom. I za to vam ne treba puno tretmana, novca i vremena nego je najčešće dovoljan jedan!

Upravo je zato kreirano ovo predavanje!

Duboki PEAT razvio je psiholog Ž. M. Slavinski kao jednu od brojnih tehnika iz svoje Duhovne tehnologije. Radi se o metodi psihološkog i duhovnog razvoja koja integrira elemente meridijanskih terapija s provjerenim psihoterapijskim principima te univerzalnim načelima brojnih duhovnih učenja.
Metoda je relativno jednostavna i ugodna, traje u prosjeku 30-60 min i što je najbitnije - daje primjetne rezultate.

Svaki problem koji imamo rezultat je kombinacije 4 elementa - misli, osjećaja, tjelesnih senzacija i slika koje imamo vezano za određenu situaciju. Oni čine negativan naboj koji nas često drži zaglavljenima na mjestu na kojem ne želimo biti, daje nam osjećaj težine i lišava nas mogućnosti da mislimo na svjež način i pokušamo druga rješenja i nove konstruktivne načine. U osnovi negativnog naboja nalaze se parovi suprotstavljenih polariteta. Njihovom integracijom kroz proces PEAT-a uklanjamo negativni naboj. Rezultat je osjećaj lakoće, sloboda od sputavajućih osjećaja i misli te nova energija i snaga da pokrenemo stvari u željenom smjeru.

Na ovom predavanju dobit ćete informacije o prirodi vaših iracionalnih strahova i fobija te sve informacije o PEAT metodi, izuzetno zanimljivoj, brzoj i uspješnoj u njihovom rješavanju.

Svaka osoba prisutna na predavanju, dobit će mogućnost za:
1 PEAT tretman + 1 dodatni follow up susret po promotivnoj cijeni od 400kn (umjesto 600 kn).

Na ovom predavanju možete:
- dobiti energiju, motivaciju, podršku te informacije o tome kako se riješiti svojeg iracionalnog straha/fobije
- upoznati se s PEAT metodom
- imati priliku uživo vidjeti kako PEAT izgleda
- mogućnost za promotivni paket od 2 tretmana (1 PEAT tretman + 1 dodatni follow up susret) po cijeni od 400kn (umjesto 600 kn).

PREDAVAČ:
Predavanje i PEAT tretmane održati će Ines Cokarić, certificirani PEAT procesor i terapeut.
Više na www.memento-centar.com

KADA?
Petak 5.5.2017., 18.30h

GDJE?
Memento centar, Trg žrtava fašizma 3, 3. kat

Cijena predavanja je 70 kn. Podatke za uplatu dobit ćete nakon prijave i time će vaše mjesto na predavanju biti rezervirano.

KONTAKT ZA PRIJAVE:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
098 1898243

Dođite i živite svoj život slobodni od strahova koji su vas do sada ograničavali!

Vedran Korušić

Memento Centar j.d.o.o.
Trg žrtava fašizma 3, Zagreb
+385915158540
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
www.psihoterapija-psihodrama.com
website www.memento-centar.com
Skype. vedran.korusic