INCIJACIJE U 9 MUNAY KI BLAGOSLOVA / RITUALA – INICIJACIJE SVJETLOSNOG TIJELA

Pozivam Vas na inicijacije MUNAY KI 9 BLAGOSLOVA / RITUALA u Zagrebu u toku studenog i prosinca 2018.
Inicijacije u 9 Munay Ki rituala u terminima: 17.11., 18.11., 20.11., 21.11., 24.11., 25.11., 27.11. 2018.
Za druge termine inicijacija toku studenog i prosinca prema dogovoru.
Inicijacije se održavaju radnim danom i vikendima po dogovoru.

Za sve informacije o Munay ki i 9 inicijacija Munay ki javite se na:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na 098 92 94 751

Proročanstva mnogih drevnih naroda američkog kontinenta: Maya, Inka, Hopija i mnogih starosjedilačkih plemena govore o ovom trenutku naše civilizacije kao periodu velike transformacije, periodu novih evolutivnih procesa. Drevni narodi nagovještavaju rađanje novih ljudskih bića, bića mudrosti, koja žive u skladu sa suštinom svoga bića, sa odgovornošću za cjelokupnu kreaciju, u harmoniji i jedinstvu sa sobom, planetom, svemirom...

Ovo je vrijeme kada možemo biti sudionici pozitivnih promjena u svijetu.
Munay ki je znanje drevnih Inka o Svjetlosnom tijelu, energetski kodovi koji transformiraju naše energetsko polje u polje svjetlosnog ljudskog bića HOMO LUMINUSA.

Ovo znanje kroz inicijacije i rituale prenosi loza naroda Q’ero, potomci drevnih Inka. Munay Ki na jeziku Quechua naroda u prijevodu znači: ”Volim te!“ ili „Budi ono što jesi!“ Znanje o Munay KI 9 blagoslova / rituala, je devet velikih inicijacija - energetskih transmisija, koje aktiviraju svjetlosno tijelo u čovjeku, kako bi ljudska bića imala podršku krenuti u sljedeći stepenicu evolutivnog procesa - razviti se kao Homo luminos.

Kroz Munay Ki blagoslove postajemo istinski misionari mira i procesa transformacije svijesti. Kada ste inicirani u devet Munay Ki blagoslova, pridružujete se “Čuvarima mudrosti i Zemlje” ili iscjeliteljima.
Privilegija koja je nekada bila samo za izuzetne posvećenike sada je dostupna svima koji osjete unutrašnji poziv da prime inicijaciju / blagoslove Munay Ki.

Kako djeluju incijacije u 9 Munay ki rituala?

munay ki cakra♦ dovode do promjene na svim nivoima našeg bića: fizičkom, mentalnom i duhovnom što dovodi do drugačijeg odnosa prema sebi, životu, svijetu.
♦ transformiraju, integriraju i dopunjuju energetsko polje svake osobe koja prođe kroz proces inicijacije.
♦ energetska transmisija u inicijacijama pročišćava i harmonizira čakre
♦ osvještavanje osobnog energetskog polja
♦ harmonizacija muškog i ženskog principa u energetskom tijelu
♦ pokreću se energetski transformirajući procesi, iscjeljuju rane ili energetske traume, prenošene kroz karmu do 7 generacija
♦ inicijacije reintegriraju DNK, omogućavajući rađanje novog, svjetlosnog tijela - tijela Duge. Tijelo Duge nas povezuje sa 5 dimenzijom, a kroz petu dimenziju sa ostalim višim dimenzijama.
♦ povezivanje sa planetom Zemljom, sa Pachamamom,
♦ povezivanje sa 4 arhetipa / totema (Zmija, Jaguar, Kolibrić, Orao / Kondor)
♦ povezivanje sa 3 Arhanđela
♦ inicirani se povezuje sa lozom iscjelitelja i sa znanjem, mudrosti iz prošlosti, sadašnjosti i budućnosti.

Kroz ove inicijacije se također iscjeljuje i planeta Zemlja. Donosi se ravnoteža planeti Zemlji, uravnotežuje se ženski i muški princip, a inicirani postaje donositelj mira, mudrosti, harmonije i svijesti o jedinstvu cijele kreacije.

Predavanja, inicijacije i radionice vodi: Vesna Uaxak Etznab, inicirana u Munay ki kroz liniju Q’ero šamana. Proučavanjem drevnih Inka i Maya bavi se od 80' tih godina. Osim Inka šamanizmom bavi se kozmologijom Maya, prenošenjem znanja o mayanskom kalendaru i Kozmičkoj povijesti, Reikijem, yogom i art terapijom. Članica je Zaklade za Zakon Vremena (Law of Time. org), Pokreta za mir i promjenu kalendara.

Za sve informacije o Munay ki i 9 inicijacija Munay ki javite se na:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na 098 92 94 751

Link na emisiju „Na rubu znanosti“, o mayanskom kalendaru:


Više o Munay ki možete čitati na blogu: http://munayki1320.blogspot.hr/

INKA COSMOLOGY