Bez ovog sve drugo je poput kule u zraku

BESPLATNI WEBINAR
voditelj: Adrian P. Kezele

vrijeme: četvrtak, 9.11.2017., 20:00 h
mjesto: ispred vašeg kompjutera ili pametnog telefona

Svi koriste riječ "meditacija".
Ali, što je to zapravo? Zašto postoji mnogo meditacija i zašto se one toliko razlikuju jedna od druge? Postoji li ona "prava"?

Temeljna vještina i sposobnost svakog čovjeka ne bi trebala stvarati toliko zbunjenosti. Saznajte sve o mentalnoj higijeni, razlozima zašto se meditacija miješa s drugim tehnikama i naučite kako razlikovati meditaciju od svega drugog što ona nije.



Prijavite se, i u četvrtak, 9.11.2017. u 20:00 budite ispred svog kompjutera. Očekuje vas zanimljiva večer s Adrianom, priča o njegovom četrdeset godina dugom putu u istraživanju meditacije i načina njenog podučavanja.

Prethodni webinar se pokazao vrlo uspješnim, posebice dio s uživo pitanjima i odgovorima. I ovaj put će biti prilike za to. Sve što vi trebate učiniti jest OSIGURATI SVOJE MJESTO NA WEBINARU.

Kliknite na bilo koji link ili sličicu u ovom mailu i doći ćete do stranice za registraciju. Upišite svoj mail i... vidimo se na webinaru, u četvrtak, 9.11.2017. u 20:00!

 

PRIČA O MEDITACIJI JE drugi u nizu besplatnih webinara koji će se 2017. godine održati pod zajedničkim nazivom "Večer s Adrianom".

 

Klikom na gornji gumbić otići ćete na registracijsku stranicu webinara. Nakon što se registrirate (potreban je samo mail) dobit ćete sve informacije koje su vam potrebne za prisustvovanje webinaru.

 

https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=EWtU3b6fMjw