MAPA EMOCIJA – SRAM

MAPA EMOCIJA – SRAM  |  UVODNO PREDAVANJE
predavačica: Mihaela Richter, integrativna terapeutkinja

Subota, 18.11.2017.. 18.30-20.00 h. Centar Meleta, Črnomerec 46, Zagreb
Predavanje je besplatno.

Najdugotrajniji odnos koji imamo je sa samim sobom. I baš iz tog razloga trebamo krenuti od sebe kada se bavimo našim (ne)zadovoljstvom, frustracijama, tromosti, radosti, zaigranosti, čežnjama. Često se fokusiramo na vanjsko zadovoljenje naših emocionalnih, materijalnih i drugih potreba. No što ako se prije toga prvo susretnemo sa sobom i zapitamo: “Kako si?, Što trebaš?, Što te čini tužnim, ljutim, ustrašenim, radosnim i zašto?” Ovo se čine kao jednostavna pitanja no odgovore nije baš lako pronaći i mnogi od nas su zaboravili kako osjećati cijeli emocionalni spektar koji svatko od nas posjeduje. Svi smo na neki način bili umanjivani, posramljivani, poniženi, okrivljavani te paralelno podržani i prihvaćeni. U tom miksu koji smo primili, neke od emocija nisu bile dozvoljene te su shvaćene kao nepodobne i u konačnici odbačene kako bi dobili ljubav i prihvaćanje. Samo kada osjećamo punim srce i ne sramimo se vlastite spontanosti i kreativnosti smo zaista živi.
Na ovom predavanju bavit ćemo se osnovnom mapom emocija s naglaskom na emociju srama. Prolazit ćemo kako nastaje sram, gdje nas sve ograničava i izjeda ta emocija, te koja je zdrava svrha i korist srama.

Predavanje je namijenjeno s svim odraslima koji su već uključeni u terapijski rad ili imaju interes za njega. Predavanje će obuhvatiti osnove teorije i prakse integrativne tjelesno orijentirane terapije.

Prijava je obavezna.
Rok prijave je petak, 17.11.2017., a broj polaznika je ograničen.

Prijave na:
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
mob: 098/992 90 32 Mihaela Richter

Više o terapiji na: www.centarmeleta.com

--
Matea Blažević, +385 99 4200 833, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Mihaela Richter,+385 98 9929 032, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Tamara Sertić, +385 99 7028 389, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Eva Institoris, +385 91 5456 537, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.