INKA ŠAMANIZAM - INICIJACIJE U 9 MUNAY KI BLAGOSLOVA / RITUALA I PRAKTIČNA PRIMJENA

Pozivam Vas na inicijacije i radionice praktične primjene Inka šamanizma u Zagrebu.

Inicijacije se održavaju u terminima:
Inicijacije u Munay ki 9 rituala / blagoslova
Subota 9.12.2017., subota 16.12. 2017. Termini prema dogovoru. Inicijacije se održavaju i radnim danom prema dogovoru u dopodnevnim i popodnevnim satima.

Munay ki je znanje drevnih Inka o Svjetlosnom tijelu i evolutivnim procesima, energetski kodovi koji transformiraju naše energetsko polje u polje svjetlosnog ljudskog bića HOMO LUMINUSA. Munay Ki na jeziku Quechua naroda u prijevodu znači: "Volim te!" ili „Budi ono što jesi!" Od nedavno se mudrost i inicijacije Munay ki prenose na sve one koji u svojem srcu osjete poziv za ovim blagoslovima.
Kroz Munay Ki blagoslove postajemo istinski misionari mira i procesa transformacije. Kada ste inicirani u devet Munay Ki ritusalsa / blagoslova, pridružujete se "Čuvarima mudrosti i Zemlje". svima koji osjete unutrašnji poziv da prime inicijaciju / blagoslove Munay Ki.

Kako djeluju incijacije u 9 Munay ki rituala?
- dovode do promjene na svim nivoima našeg bića: fizičkom, mentalnom i duhovnom što dovodi do drugačijeg odnosa prema sebi, životu, svijetu.
- transformiraju, integriraju i dopunjuju energetsko polje svake osobe koja prođe kroz proces inicijacije.
- energetska transmisija u inicijacijama pročišćava i harmonizira čakre
- osvještavanje osobnog energetskog polja
- harmonizacija muškog i ženskog principa u energetskom tijelu
- pokreću se energetski transformirajući procesi, iscjeljuju rane ili energetske traume, prenošene kroz karmu
- inicijacije reintegriraju DNK, omogućavajući rađanje novog, svjetlosnog tijela - tijela Duge. Tijelo Duge nas povezuje sa 5 dimenzijom, a kroz petu dimenziju sa ostalim višim dimenzijama.
- povezivanje sa planetom Zemljom, sa Pachamamom, kroz ove inicijacije se također donosi ravnoteža i harmonija planeti Zemlji.
- povezivanje sa 4 arhetipa i 3 Arhanđela.
- inicirani se povezuje sa lozom iscjelitelja i sa znanjem, mudrosti iz prošlosti, sadašnjosti i budućnosti.

Za sve informacije o Munay ki i 9 inicijacija Munay ki javite se na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na 098 92 94 751

RADIONICE PRAKTIČNE PRIMJENE INKA ŠAMANIZMA
RADIONICA "4 PRINCIPA"
Nedjelja 10.12. 210217.
od 15 do 19 sati
Radionica je namijenjena svim zainteresiranima
Na ovoj radionici se polaznici upoznaju sa osnovama učenja Sjeverno i Južno Američkih starosjedilačkih kultura. Ovih 4 principa je osnova Inka šamanizma: kako transformirati svoj život, kako biti u skladu sa sobom, sa Majkom Zemljom, kako razviti talente,

kreativnost, unutarnju ljepotu, kako dostići samospoznaju. U praksi 4 principa također radimo i sa totemima.

RADIONICA MEDICINSKOG KOTAČA
12.12.2017. I dio radionice
13.12.2017. II dio radionice
od 17 - do 21 sati
Medicinski kotač predstavlja mapu svjesnosti. Kroz ovu praksu radimo na širenju svijesti, razumijevanju kauzalnosti, prihvaćanje odgovornosti i djelovanje u skladu s prirodnim zakonima. Kroz ovu praksu iscjeljujemo određene aspekte života, harmoniziramo odnos sa sobom i sa drugima. Kroz Medicinski kotač radimo sa: fizičkom razinom, mentalnom, sa razinom emocija i duhovnom razinom. Pomoću Medicinskog kotača pokrećemo novu izgrađujuću energiju, postižemo ravnotežu, ostvarujemo cjelovitost svojeg bića. U praksi Medicinskog kotača također se povezujemo i sa totemima. Totemi zrcale esenciju bića. Kroz rad sa totemima osvještavamo povezanost sa Majkom Zemljom. Također, rad sa totemima pomaže nam u rješavanju životnih izazova. Osvještavamo svoju esenciju i usmjeravamo se na razvoj svojih potencijala. Kroz rad sa Totemima razvijamo ljubav prema Majci Zemlji i prema drugim bićima sa kojima dijelimo život na ovoj planeti.

RADIONICA PRAKTIČNE PRIMJENE 9 RITUALA MUNAY KI
Nedjelja 17.12. 2017.
od 15 do 20 sati
Radionica je namijenjena iniciranima u 9 rituala Munay ki . Ova radionica je namijenjena svima onima koji žele više raditi sa Munay ki ritualima, povezati se sa ritualima u praktičnom smislu. Na ovoj radionici također dodatno radimo sa energetskim i iscjeljiteljskim aspektima svakog rituala, te povezivanje sa Pachamamom, totemima i elementima prirode u praksi.

Za sve informacije o Munay ki i 9 inicijacija Munay ki javite se na:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na 098 92 94 751
Više o Munay ki možete čitati na blogu:
http://munayki1320.blogspot.hr/

Predavanja, radionice i incijacije održava Vesna Šantak, Uaxak Etznab, članica Zaklade za Zakon Vremena, Pokreta za Mir, te promjenu kalendara na 13 luna 28 dana. Proučavanjem drevnih Inka i Maya bavi se od 80' tih godina. Inicirana je u Munay ki kroz liniju Q’ero šamana. Prenosi incijacije Munay ki 9 rituala, blagoslova. Osim Inka šamanizmom bavi se kozmologijom Maya, prenošenjem znanja o mayanskom kalendaru i Kozmičkoj povijesti, Reikijem i art terapijom.

Više čitajte na:
http://munayki1320.blogspot.hr/
http://vesnasantak138.blogspot.com/
http://www.facebook.com/mayanski.kalendar

Također na linku možete pogledati o mayanskom kalendaru u emisiji „Na rubu znanosti“. https://youtu.be/ATN0ZvN34hA

majanski samanizam 2 v