ŠKOLA ASTROLOGIJE: TEMELJNE ENERGIJE HOROSKOPA

ŠKOLA ASTROLOGIJE POZDRAV SUNCU; Mašićeva 4, Zagreb

MODUL 1 / TEMELJNE ENERGIJE HOROSKOPA

POČINJE u subotu 20.1. 2018. u 17 h;
Informacije i prijave na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili 091 16 19 607

Što možete očekivati:

• Suvremena, psihološki orijentirana astrologija.
• Astrologiju učite na praktičan način, radeći na vlastitom horoskopu!
• Uz učenje astrologije otkrivate i vlastite mogućnosti razvoja.
• Kreativan pristup svladavanja osnovih elemenata astrologije.
• Sustavnih koraci u tumačenju natalne karte.
• Sveobuhvatna skripta
• Naučite UMJETNOST tumačenja horoskopa!

Škola je namijenjena podjednako početnicima, kao i svima s predznanjem. Čak i ako imate veliko predznanje i mislite da vam škola nije potrebna, poseban pristup otvoriti će vam novi pogled na astrologiju i umjetnost tumačenja horoskopa. Modul 1 ima 45 školskih sati. Predavanja se održavaju tijekom 10 vikenda, subotama od 17 – 21 h. (Prilagodba termina u dogovoru s polaznicima). Svi polaznici dobivaju skriptu s detaljnim gradivom modula 1.

Školu vodi certificirana astrologinja Senka Ljubić. Senka je 2005. godine diplomirala na međunarodnoj školi poznatog američkog astrologa Noela Tyla. Od tada je razvila bogatu praksu u radu s klijentima. Već godinama redovito piše astrološke tekstove za magazin Sensa. Njene tekstove možete čitati na www.astropozdravsuncu.com.hr

Senka je aktivni član Udruge astrologa Hrvatske na čijim stranicama možete čitati njen astro blog. Redovito sudjeluje na astrološkim konferencijama, drži predavanja i radionice.
U centru Pozdrav suncu, osim Škole astrologije, možete naručiti natalni horoskop, godišnji, usporedni, poslovni kao i sve vrste astroloških analiza. Informacije i prijave na 091 16 19 607, ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.