Sal Rachele u Zagrebu - Radionica - Misterij vremena

Dragi naši, sa velikim zadovoljstvom vas pozivamo na radionicu Sal Rachelea, našeg najprodavanijeg autora. Kada, gdje i što će se raditi?

Radionica - Misterij vremena
1-dnevni intenziv sa Sal Rachele-om
Nedjelja, 22.04.2018., od 10:00h do 18:00h u Zagrebu.
(adresa će biti javljena sudionicima)
Cijena: 550kn za rezervacije unaprijed / 630kn na dan radionice

Kontaktirajte nas na info@harsa.hr , harsa@harsa.hr - na 095-5117-398 (Marko) ili 095-3376-137 (Alen) da biste rezervirali svoje mjesto ili dobili detaljne informacije o radionici.

Jedan od namisterioznijih dijelova života je nešto što većina nas uzima zdravo za gotovo: VRIJEME. U ovoj radionici, Sal i njegovi duhovni vodiči, Utemeljitelji i Arkturijanci, ući će detaljnije u prirodu vremena i kako ovladati njime. Informacije su praktične i inspirirajuće i uključuju materijal koji nikada prije nije predstavljen na Zemlji.

Budite spremni proširiti svoju svjesnost i primiti nove alate za dinamičan i ispunjavajuć život. Radionica uključuje meditacije i kanaliziranja, kao i uvod u nove tehnike iscjeljivanja. Nije potrebno iskustvo iscjeljivanja vremenskom linijom, potrebna je volja za otpuštanjem starih sustava vjerovanja.

Neke od tema ove radionice se baziraju na Salovoj najnovijoj knjizi, "Misterij Vremena," koja izlazi u travnju u Hrvatskoj.

Sal Rachele je učitelj, iscjelitelj, mistik i svećenik, sa preko 40 godina iskustva u razvijanju ljudskog potencijala. On je autor šest knjiga i napisao je mnoge e-knjige, članke i kanalizirane poruke prosvijetljenih izvanzemaljaca, anđela i uzašlih majstora. Sal je su-osnivač Sanandine škole misterija, internetskog tečaja kojeg vodi Lord Sananda, nadduša Isusa. Sal provodi brojne radionice i seminare diljem svijeta na temu iscjeljenja i uzašašća. Njegovo "iscjeljivanje vremenskom linijom" je jedinstveni oblik terapije koji omogućuje dušama da iscijele traumu iz ranog djetinjstva i prošlih života. Sal je također uspješan pijanist, sa nekoliko snimaka originalne meditativne glazbe.

Kako biste rezervirali privatne konzultacije, kontaktirajte Dijanu na 098-710-300.

“Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu.” –Gandhi