PRESTANITE BITI PSIHIČKA SPUŽVA

Osjećate li da previše lako absorbirate tuđe energije ili da ste previše osjetljivi na energije drugih osoba? Osjećate li se iscrpljeno nakon interakcije s drugim ljudima i energetski ispražnjeno? Imate li katkada osjećaj da ste psihička spužva koja upija sve oko sebe na vlastitu štetu?

Vjerojatno ste empatična i osjetljiva duša i treba vam dodatni osjećaj zaštite i sigurnosti, kao i specifični energetski pristup koji će vam olakšati da upravljate svojim energijama.

Na ovoj trosatnoj radionici, naučite što sve utječe na vaše energetsko polje i zašto smo toliko skloni upijati tuđe energije.
Naučite kako energetski ojačati, kako zaštititi svoje energetsko polje, što sve na njega i kako utječe; radit ćemo čišćenje entiteta i cjelokupnog energetskog polja, pogledati koliko vibracija nosite u svojem energetskom polju, te očistiti sve nepotrebno.

Naučit ćete nekoliko učinkovitih tehnika za čišćenje svojeg energetskog polja i psihičku zaštitu, te ćemo kroz razne energetske aktivacije i energetske procese ojačati vaše energetsko polje i osjećaj energetskog integriteta.
Na kraju radionice, imate ćete set energetskih alata za daljni samostalni rad i zaštitu.

Datum: subota, 14. travnja od 10 – 13h
Mjesto: Centar Agila, Brozova 12, II. kat, Zagreb
Cijena: 300 kn

Za sudjelovanje na radionici, potrebno je izvršiti uplatu najkasnije do 12. travnja. Sve podatke za sudjelovanje i uplatu dobit ćete prijavom na email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
http://www.osobnirast.com/programi/radionice-subotom-ujutro