PLES ZA DJECU OD 3 MJESECA DO 5 GODINA - po INTELLIDANCE® METODI

Manja djeca mogu imati plesnu grupu?!? Kako da ne:)! 
Prijavite se za besplatni ogledni sat:  19.4.2018. U 10.30 SATI

PRVI PUT U HRVATSKOJ: PLES ZA DJECU OD 3 MJESECA DO 5 GODINA 
PO MEĐUNARODNO PRIZNATOJ I NAGRAĐIVANOJ INTELLIDANCE® METODI

Intellidance® je jedinstvena serija kreativnih plesnih programa napravljenih za poticanje sveobuhvatnog razvoja djeteta u dobi od 3 mjeseca do 5 godina. Istraživanja pokazuju da plesne i glazbene aktivnosti koje se nude u prijateljskom, sigurnom i višesenzornom okruženju poboljšavaju cjeloživotno učenje i neurološki razvoj.

Intellidance® je 2008. godine osnovala Jessica Baudin-Griffin, stručnjakinja edukacijskih programa za djecu, a koji je do sada dobio brojna priznanja i nagrade.

dječji ples 2Intellidance® je razigran i kreativan pristup obrazovanju i usvajanju pokreta od najranijeg razdoblja djece. Intellidance® programi temelje se na trenutno najboljim postojećim svjetskim praksama i preporukama u razvoju i obrazovanju djece rane i predškolske dobi djece, a cijeli program je prožet s puno zabave!

Ovaj programski model kombinira istraživanje s plesom, glazbom, verbalnom i neverbalnom komunikacijom, usvajanjem pjesmica na hrvatskom i engleskom jeziku te s igrom namijenjenom za njegovanje najmlađih plesača.

Interakcija s roditeljima ili osobama od koje su uključene u njegu djeteta je još jedan od načina na koji će djeca naučiti i napredovati u programima Intellidance®.

Intellidance® programi za najraniju dob, podržavaju emocionalni i socijalni razvoj djeteta te pružaju djeci dodatne načine da doživljavaju obrasce kretanja koje sami ne mogu još proizvesti.

Ivana Balić, prvi certificirani voditelj Intellidance® metode na ovim prostorima, dugogodišnja voditeljica ritmike i plesa za djecu predškolske dobi, voditeljica plesnih tehnika i diplomirana odgojiteljica.

Intellidance® Tykes (od 12 do 24 mjeseca)
mjesto: Centar mladih Ribnjak, Park Ribnjak 1
organizator: Edukacijski centar Lemur

PRIJAVE SE U OBAVEZNE NA 091 887 00 20, intellidance.hrvatska@gmail.com
www.intellidance-hrvatska.com |  www.lemur.hr 

facebook mali

Intellidance® Baby
3-11 mjeseci

Dođite i saznajte kako ples, glazba i igra mogu brinuti o ranom neurološkom razvoju djeteta, istodobno jačajući vezu roditelj-dijete! Svaki tjedan predstavit će se nova tema razvoja koja će roditeljima pomoći da razumiju kako poduprijeti rast svoje bebe. Plesni i glazbeni koncepti uvode se kroz plesove u krugu, slobodno istraživanje, pjesme na hrvatskom i engleskom jeziku, te kroz senzorske aktivnosti koje pomažu u poticanju kognitivnog, emocionalnog i tjelesnog zdravlja djeteta. Roditelji će se oduševiti gledajući kako njihovi mališani rastu i uče dok istodobno ostvaraju prva prijateljstva.

Intellidance® Tykes (mala djeca1)
12-23 mjeseci

Puzanje, hodanje, odskakivanje! Vaše dijete sada se već kreće i
istražuje svijet kao nikada prije. Intellidance® Tykes nastavlja unapređivati motorički, emocionalni i socijalni razvoj te se bavi konceptima kretanja, plesom u krugu, slobodnim istraživanjem, s pjesmicama i senzornim aktivnostima. Roditelji će uživati u promatranju dječje radoznalosti i radosti, te stvaranju novih prijateljstava.

Intellidance® Tots (mala djeca2)
2-4 godine

Intellidance® Tots nudi živahno okruženje za nezavisne pokrete djece i njihovih roditelje, kako bi zajedno doživjeli radosti plesa i pokreta. Djeca vole shvatiti stvari, a ovaj će im program pružiti mogućnosti zajedničkog rješavanja problema. Otkrijte i istražite koncepte kretanja, s postojećom ravnotežom, fleksibilnošću i koordinacijom. Kreativne priče, pjesmice, instrumenti, rekviziti i jednostavne koreografije priredit će veliku zabavu i uzbuđenja!

Intellidance® Kids
3-5 godina (bez prisustva roditelja na programu)

Intellidance® Kids program dizajniran je za djecu koja su spremna za plesnu avanturu! Djeca će istraživati plesne koncepte uz pomoć maštovitih igara dok istodobno razvijaju vještine kretanja, ravnotežu, fleksibilnost i koordinaciju te uče ENGLESKI JEZIK uz pomoć pjesmica i pokreta. Glazba, senzorni rekviziti i jednostavni plesovi podržat će razvoj glazbenih mogućnosti te će potaknuti razvoj samopouzdanja i samopoštovanja!

Intellidance® Family
1-5 godina

Intellidance® Family program odvodi roditelje i djecu (od 1-5 godina) na plesnu avanturu u kojoj vladaju pokret, glazba i mašta! Kako obitelji rastu i mijenjaju se oni trebaju i mjesto gdje će se svi zajedno moći igrati i plesati! Povijesno gledano, ljudi širom svijeta naučili su ples i glazbu u multi-generacijskim okruženjima.Intellidance® Family istražuje globalnu kulturu kroz plesne, pripovjedačke i glazbene sadržaje osmišljene za poticanje osjećaja zajednice.

lemur logoIvana Balić
Licencirana voditeljica Intellidance® metode
Edukacijski centar Lemur
091 887 00 20
www.lemur.hr
www.intellidance-hrvatska.com

facebook mali