Besplatno predavanje o Školi misterija i ezoterijskim seminarima

Pozivamo vas na besplatno predavanje Crotala Sesama o Školi misterija i vikend seminaru ABeCeDa ezoterijskog učenja u petak 06.04.2018. s početkom u 19 sati u Centru Talej.

Crotalo Sesamo je dugogodišnji građanin Damanhura, ambasador, instruktor i duhovni iscjeljitelj sa više od 20 godina iskustva.

Prijevod s engleskog je osiguran.
Broj mjesta na predavanju je ograničen, a prijave su obavezne.
Možete se prijaviti putem maila na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.ili na broj telefona 095/9016-883

Škola misterija je trogodišnji put unutarnje transformacije koji će početi na jesen 2018. u Zagrebu.

Škole misterija pružaju mogućnost proučavanja drevnih svjetskih mudrosti i učenja u akademskom okruženju. Takve škole su dugo čuvale i skrivale drevnu ezoterijsku i mističnu mudrost na dobrobit čovječanstva. Damanhurska Škola Misterija je put samootkrivanja i istraživanje stvarnosti putem magijske i duhovne vizije koja potječe iz učenja Falca Tarassaca. Ta vizija radikalno je izmijenila klasični ezoterizam i time učinila Damanhur jedinstvenim mjestom u kojem su duhovnost, društveni eksperimenti, znanje i iskustvo dio dnevne stvarnosti.

Sada smo u kritičnoj točki povijesti čovječanstva kada je vrijeme da i najdublje tajno znanje o životu bude objavljeno kako bi sada imali pristup i mogli koristiti te izvanredne moći za individualnu i kolektivnu evoluciju. Spremni smo stvoriti božansku zemlju. Sudjelovanjem u Damanhurskoj Školi Misterija polaznici mogu pozitivno pridonijeti ovom globalnom planu i u tom procesu živjeti bogatiji, ispunjeniji i svetiji život.

Više o Školi misterija možete pročitati ovdje:
https://welcome.damanhur.org/hr/skola-misterija
https://welcome.damanhur.org/0/hr/uci-s-nama/files/skola-misterija-program.pdf

DAMANHUR HRVATSKA
Vlaška 81a, 1. kat, 10000 Zagreb
Tel: 01 4619-854
Mob: 095 9016-883
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.