Shiatsu dani otvorenih vrata u Florine centru

Kroz individualni razgovor i tretman u trajanju od 40ak minuta moći ćete saznati što je shiatsu i osjetiti blagodati ove cjelovite, moćne tehnike podrške i povratku zdravlju i vraćanju tijela u balans.

Tretman se izvodi ležeći ili sjedeći na podu na strunjači (futonu) pri čemu je klijent odjeven u udobnu odjeću po mogućnosti od prirodnih materijala. Preporuča se ne jesti veći obrok 2-3 sata prije tretmana.

Shiatsu je integrativni oblik rada na tijelu čiji korijeni počivaju na tradicionalnoj kineskoj medicini te japanskom pristupu očuvanja tradicionalnih vrijednosti uz istovremeno spajanje s modernim pristupom i znanjima zapadne medicine. Od kraja 19. stoljeća razvijao se u Japanu.

Shiatsu je danas spoj istočnjačkog intuitivnog, energetskog i holističkog pogleda na život i svijet sa znanstvenim saznanjima na području anatomije, fiziologije, psihologije i zapadnjačkog analitičkog načina tretiranja ljudskog tijela.

Shiatsu opušta, regenerira i osvještava tijelo, povezuje se s umom, otvara prostor, vraća dah čime se napuštaju stari obrasci i kreira osobna sloboda koja zatim utječe na sve naše životne razine.

Radi se o neinvazivnoj terapiji koja poima čovjeka u svim njegovim tjelesnim, psihičkim i emocionalnim aspektima.

14.-15.4.2018. subota-nedjelja,10-19h Kamaufova 22 (preko puta Petrove bolnice)
Predbilježbe na tel. 091/250-6862 (Sabina) ili e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Ulaz uz donaciju (preporučenih 50kn)
Ponijeti udobnu odjeću

Shiatsu praktičari: Sabina, Tomislav i Anamarija

O shiatsu pratičarima:

Sabina, Tomislav i Anamarija su certificirani shiatsu praktičarki s diplomom Shiatsu škole Hrvatska (prema programu ISSÖ - Internationale Shiatsu Schule Österreich) te višegodišnjim iskustvom davanja i razmjene shiatsu tretmana.

Uz daljnja usavršavanja u Quantum bodywork tehnikama kreiraju i rade individualne shiatsu tretmane prema vašem trenutnom zdravstvenom stanju i potrebama.

DOĐITE I OSJETITE SHIATSU DODIR!

https://www.facebook.com/events/794220107439068/