SVJETLOSNA RADIONICA Naši preci – RADIONICA TRANSFORMACIJSKOG DISANJA

NAŠE UNUTARNJE DIJETE I RODITELJSKI OBRASCI / OUR INNER CHILD AND PARENTAL PATTERNS
Udruga Pipi Duga Čarapa održava mjesečne radionice transformacijskog disanja. Ključne riječi: svjesno povezano disanje, svjetlosni jezik, naše unutarnje dijete, preispisivanje staničnog pamćenja

Radionica u travnju – subota 28. 4. 2018. 16.00 – 19.00
Zagreb, Mašićeva 4, Joga studio Pozdrav Suncu

Tehnike samorazvoja omogućuju nam da učimo o sebi i bolje sebe same upoznajemo, da se obraćamo djetetu u sebi, ili svojoj duši, ili višem ja koje je svjetlosna suština našeg bića.

SVJETLOSNI JEZIK
Na radionicama transformacijskog ili SVJESNOG POVEZANOG DISANJA radimo s DAHOM i SVJETLOŠĆU. Svjetlosni jezik je jezik ljubavi, suosjećanja, zahvalnosti i razumijevanja. To je naš kreativni jezik.
Na radionici u travnju nastavljamo preispisivati stanično pamćenje: radimo s roditeljskim obrascima. Dahom i svjetlosnim jezikom olakšavamo našem unutarnjem djetetu diferencirati i integrirati roditeljske obrasce. U našem tijelu upisane su sve naše misli, potisnuti i nerazriješeni osjećaji, sva prošla iskustva, od kojih su nam neka prihvatljiva, a neka ne jer su ograničavajuća. Najlakše ih izravno prepoznajemo u odnosu s majkom i ocem. Iscijelimo naše unutarnje dijete, prepoznajmo i otpustimo one misli, osjećaje, emocije, stare obrasce koje smatramo nepoželjnima i ograničavajućima. Živimo radosno!

JEZIK FIZIČKOG TIJELA
Kroz dah se svjesno povezujemo na staničnoj razini s fizičkim tijelom. Transformacijsko ili svjesno povezano disanje moćan je alat kojim kojim osvješćujemo da naše materijalno, fizičko tijelo na staničnoj razini prožimaju druga naša suptilna tijela. Tjelesne senzacije fizičke dimenzije rezultat su onoga što proživljavamo u nefizičkim dimenzijama, u kojima smo vremenski svepovezani. Naše unutarnje dijete zna kako preispisati energiju koju nasljeđujemo od naših roditelja, koju su našim roditeljima prenijeli njihovi roditelji, a njima pak njihovi... naši... zajednički... preci (više o tome: N. F. Fedorov, Filozofija zajedničke stvari).

DOBROBITI RADA S DAHOM I SVJETLOŠĆU:
otpuštanje napetosti i stresa, oslobađanje emocionalnih naboja iz staničnog pamćenja, otpuštanje naslijeđenih vjerovanja, uvjerenja i ograničavajućih negativnih misli, oslobađanje od emocionalnih reakcija koje se neprestano ponavljaju, rastvaranje neriješenih emocionalnih odnosa, iscjeljivanje trauma iz djetinjstva ili traumatičnih iskustava iz prošlih života, integriranje neprihvaćenih aspekata sebstva, prisutnost i u umu i u tijelu, uspostavljanje slobodnog protoka energije u tijelu, prihvaćanje mudrosti tijela... i otkirjte sami!

Na radionicama holistički povezujemo ono što znamo teorijski i ono što znamo iz iskustva s kreativnim momentom u kojem dopuštamo našem unutarnjem djetetu da se slobodno izrazi i samopotvrdi. Nakon transformacijskog disanja dijelimo svoja iskustva – energijski čitamo ono što smo preispisali i što smo zapisali (na papir).
Vodstvo tijekom procesa transformacijskog disanja nenametljivo je prisutno kako bi se osoba osjetila sigurno i podržano na putu otklanjanja blokada i putovanju kroz memorijske reakcije tijela.

Autorice i voditeljice svjetlosne radionice: Dragica Balog i Sanja Veršić
instruktorice transformacijskog i preporađajnog disanja
pipidugacarapa.weebly.com/o-nama.html

MJESTO ODRŽAVANJA: Joga studio Pozdrav Suncu, Mašićeva 4, Zagreb
VRIJEME ODRŽAVANJA: subota 28. 4. 2018. 16.00 – 19.00
VAŠA PARTICIPACIJA: 150 kn

PRIJAVE na e-mail pipidugacarapa@xnet.hr ili na mob. 091 1736 234 (Dragica)

Napomena:
Potrebno je prijaviti se unaprijed za radionicu, jer se rad odvija u manjim grupama. Ponesite udobnu odjeću i dođite desetak minuta ranije. Radionica se održava u ugodnom prostoru s predviđenim podlogama za ležanje i jastučićima. Ponesite svoju dekicu (ili laganu vreću za ležanje) i bocu vode, a mi ćemo ponijeti pribor za pisanje.

Veselimo se druženju!


Udruga za promicanje osobne svjetlosti Pipi Duga Čarapa
WWW.pipidugacarapa.weebly.com

PS
Ukoliko vam umjesto rada u grupi više odgovara individualni rad, slobodno nas kontaktirajte jer provodimo i individualne radionice.