GONG POD JARUNSKIM ZVJEZDANIM NEBOM

Za sve dušice otvorena srca i one koji će to postati, još jedna gong priča, ovaj puta pod zvjezdanim  nebom na Jarunu, na livadici kraj Solarnog pleksusa..

S veseljem vam najavljujemo još jedan grupni zvučni (gong) tretman
koji će se održati na Jarunu, Otok hrvatske mladeži (livadica kraj Solarnog Plexusa), Zagreb,
u nedjelju 22.04.2018,s početkom u 19:00 sati.

Pridružite nam se i vi u ovom
ZVUČNOM PUTOVANJU ...
"GONG POD JARUNSKIM ZVJEZDANIM NEBOM"

Svakako ponesite prostirku za ležanje (ili vreću za spavanje), te bocu vode ili čaja... i naravno, otvoreno srce.
Dobrodošli su svi, bez obzira na dob, iskustvo, zdravstveno stanje, vjersko opredjeljenje...

Javite nam se mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.ili telefonom:
Zoran Malin 091 30 60 330... ili jednostavno dođite!

Gong je jedan od najstarijih instrumenata na svijetu. Prvi gongovi pojavili su se prije oko 5000 godina. Zvuk gonga ima jaku iscjeljujuću vibraciju, utječe na obnavljanje stanica u tijelu, duboko uravnotežava, smiruje i oslobađa od stresa. Ukratko... pročišćava nas i približava sebi samima.

U zvučnoj kupki sviramo gongove (planetarne gongove Luna, Jupiter i Zemlja), meditation pan, tibetanske zdjele, tibetanske zvončiće, šamanske bubnjeve,indijansku flautu, ocean drum, vjetrena zvona, kišne štapove i ostale šuškalice, lupkalice, kvrckalice i puhalice...

Slušanjem opuštajućih i iscjeljujućih zvukova ovih prekrasnih tradicionalnih instrumenata preplavit će nas nova kreativna i stvaralačka snaga, a u svoj život prizvat ćemo ozračje sigurnosti, zaštite, suosjećanja, optimizma i obilja na svim razinama.

Kako se radi o promotivnom dođađaju, isti se participira preporučenom donacijom od 40 kn.

Pridružite nam se na ovom zvučnom putovanju... poslušajte našu gong priču...

KAKO DO NAS:

...evo i karta kako do mjesta gdje se održava kupka.. dakle kad se uđe na Jarun na bilo koji ulaz od horvaćanske, skrene se lijevo.. tada je veslačka staza sa desne strane i prati se cesta, prođu svi oni kafići i dakle ako se ide pješačkom stazom kafići su sa lijeva a malo jezero sa desne strane.. prođu se svi kafići i opet se dođe do veslačke staze koja je i dalje sa desne strane..ispred nas je nasip i vidi se Arena centar.. tu se skrene desno, dakle obilazi se veslačka staza i krene se prema poluotoku, veslačka staza je i dalje sa desna ali smo mi sada sa druge strane veslačke staze.. i idemo ili puteljkom ili asfaltnom cestom doći ćemo do mosta.. tu se mora ostaviti auto (ako ste sa autom) i nastavit pješice.. mi smo 200-300 m udaljeni od tog mjesta.. solarni plexus i labirint je gdje su one stijene.. ako vam zaškripi nazovite i mi ćemo doći po vas..
..još jedna možda korisna informacija.. ako na Jarun dolazite iz h
Hrgovića i uđete na ulaz gdje je restoran Jarunski dvori ispred vas je veslačka staza, Solarni plexus je odmah sa druge strane veslačke staze.. a da bi se do nje došlo morate pratiti ove upute..

Jarun

Dobro nam došli!

"Holistički centar Luna" j.d.o.o.
centar-luna.com
Karmen Malin +385 91 60 53 922
Zoran Malin +385 91 30 60 330