Iscjeljenje Žene u meni

Maternica je mjesto gdje nastaje život i kreativnost svijeta. Da i nema maternice kao fizičkog organa, ona je tu energetski, te predstavlja centar naše svijesti u tijelu. Kada je polje maternice zdravo, osjećamo se duboko prizemljene, prisutan je osjećaj pripadnosti, sigurnosti i obilja, a seksualna energija je balansirana; naš poslovni i privatni život cvate.

Kada je polje maternice neuravnoteženo (na primjer kroz traume, strahove, zlostavljanje, pobačaje, „moderno ropstvo“- financijske dugove), to se manifestira kroz bivanje u nezdravim vezama, nedostatku libida ili samopouzdanja, osjećaju nepripadnosti, fizičkim oboljenjima i slično.

Kroz radionicu ćemo koristiti razne alate i tehnike kako bi podigli energetski nivo maternice te povezali srčani i energetski centar trećeg oka. Moguće koristi se očituju u osjećaju pripadnosti, većem samopouzdanju, povećanoj kreativnosti i energičnosti, manjoj inkontinenciji, manjim menstrualnim bolovima i općenitog zdravlja u predjelu maternice, iscjeljenje emocionalnih rana vezane za spolne odnose, intimnost i ženstvenost i slično.

Radionica će se održati 05.05.18. (Sub), 17-20h
U Rijeci, Ciruss Udruga, Scarpina 5/1:

Molimo da se za radionicu prijavite preko donje prijavnice. 

Investicija za pojedinačnu radionicu iznosi 200kn, a za paket od 5 radionica 750kn.

serija radionica dugoljasti banner