Povjerenje, prepuštanje i bezuvjetna ljubav

Kroz ovu radionicu teče samo Ljubav, Ljubav i Ljubav. Dobro došao je svatko s kime rezonira osmjeh, visoke vibre, rajska glazba i tko želi pokloniti i primiti bezuvjetnu radost i prihvaćenost sebi i drugima. Slobodno povedite svoja dva gosta sa sobom (muškarce i žene) :)

Snažno povjerenje znači angažman, predanost, odgovornost, inovacije, te u konačnici rezultate koji premašuju očekivanja. Snažno povjerenje nam donosi uspjeh i dobrobit. Kada se međusobno pouzdamo, ideje i informacije brzo i slobodno protječu. Otvoreni smo, kreativni i podržavamo druge. Otkrit ćemo da smo sretnije i mirnije kada možemo prihvatiti ono što se dogodilo umjesto da se stalno borimo za promjenu stvari.

U ovoj radionici radimo s tehnikama koje šire naše prepuštanje i povjerenje - prema sebi i prema drugima, te ćemo izvesti nekoliko vježbi kako bi doprinjele našem toku i prihvaćanju tj. otpustili ono čega čvrsto držimo, a samo nama stvara neugodu ili patnju.

U ovoj radionici, osim vježbe prepuštanja i povjerenja, svatko će proći ANĐEOSKU INICIJACIJU, te ćemo DARIVATI JEDNI DRUGE PREKRASNIM OM ZVUKOVIMA I VIBRACIJAMA sa nakanom uravnoteženja muške i ženske energije u nama i svijetu.

Bit će to predivno druženje sa slatkim iznenađenjima.
_________________________________________

dress code: BIJELA ODJEĆA

BESPLATNA RADIONICA- prijavite sebe i svoje goste koji dolaze jer su mjesta ograničena na 30! :)

Radionica će se održati 25.05.2018. (Pet) 18.15-21h
u Zagrebu, Vodnikova 10, 1.kat
(kod Work and Travel group)

PRIJAVITE SE PREKO DONJE PRIJAVNICE.

Voditeljica

anita 2Anita Lepan
Anita je završila Life Coaching trening kod CTI (Coaches Training Institute) u Dubaiju, seminar Silva metode u Zagrebu te je član Internacionalne Coaching Federacije (ICF). Za vrijeme kada je putovala intenzivno, prošla je tečaj i volontirala kao pružatelj prve psihološke pomoći za krize u zrakoplovnom prometu. Skupljala je znanja te doživljavala vlastite transformacije i iscjeljenja putem raznih iskustava: Vipassana meditacija, šamanskih rituala u Peruu, Tantre, i slično. Magistrirala je primjenjenu psihologiju na Middlesex of London sveučilištu u Dubai kampusu, te je inicirana u Mystical Femininity (rituali, sveti ples i običaji) u tradiciji „Božanske Femine“ za vrijeme dok je živjela na Baliju.

Anita je rođeni sanjar. Coach je za podizanje svijesti i ženstvenosti te je i sama dio „Sistership Circle for Feminine Leaders“ (svjetskog pokreta za žene vođe). Voli vidjeti smijeh. Uživa u iznenadnim putovanjima, razgovorima o metafizici i čitanju. Fascinirana je egzotičnim životinjama, izlascima sunca, mirisom Palo Santoa, orhidejama, Rumijevim poemama, noćnim nebom i zvukom gongova. Voli Matcha čaj, šalove, Buddha bar glazbu, češkanje po leđima, ljubljenje, Royce čokoladu i dvosmislen humor. Isto tako, voli hranu iz vlastitog vrta, veelike metalne naušnice, stiskati gumene gumbe i miris knjiga.

Femina Divina je rezultat godina iskustva i učenja najstarijih svjetskih tradicija te psihologije kao znanosti. Iniciran od strane voditeljice, a inspiriran mnogim ženama širom svijeta s kojima je voditeljica bila u doticaju tokom godina, pojavio se snažan poriv da im se približi kao žena, sestra i netko tko je tu za njih- bez obzira što se dešava u njihovom životu: suosjećanje ili pak izazov za one koje žele dublje upoznati sebe. Mi smo mjesto u kojem se svaka od nas osjeća kao kod kuće: sigurno i prihvaćeno. Mjesto gdje imamo priliku izmijeniti iskustva i naučiti jedna od druge. Mjesto gdje se dođemo „napuniti energijom“ – bilo kroz radionice, dodir, riječ ili tišinu.





serija radionica dugoljasti banner