Angel Bliss grupni tretmani s anđelima na daljinu

Pridružite mi se na daljinu u trodnevnoj seriji Angel Bliss tretmana koju vodim od 04.06. 2018.(ponedjeljak) do 06.06.2018. (srijeda), svaku večer od 21:00 - 21:30!

Tretmani su čarobni trenuci u kojima se prepuštamo visokim energijama arhanđela i arhanđelica, uzašlih majstora i majstorica, serafina, elohima i naših osobnih duhovnih vodiča koji nam pomažu da se povežemo s našom unutarnjom mudrošću, intuicijom, snagom i unutarnjim vodstvom te da se još dublje spoznamo, zavolimo, iscijelimo, osnažimo i odvažimo!

Angel Bliss su druženja, iscjeljivanja, osnaživanja, prisjećanja i putovanja s anđelima, ovisno o tome što vam je u ovom trenutku najpotrebnije. O tome odlučuje vaša viša svijest s obzirom da samo ona zna plan vaše duše i što je za vaše najviše dobro. Ponekad je za naše najviše dobro da se samo prepustimo slapu ove predivne energije i uživamo, a ponekad da doživimo dublja duhovna iskustva i spoznaje. Stoga se možete slobodno opustiti i prepustiti ovom procesu s punim povjerenjem da ćete kroz njega dobiti ono što vam je u ovom trenutku najpotrebnije. Otpustite sva očekivanja kako ga ne biste mentalno blokirali.

Angel Bliss su namijenjeni osobama koje imaju iskustvo dublje meditacije. Osobe koje to iskustvo nemaju svejedno će uživati u predivnim energijama tretmana, ali bez popratnih vizualnih i/ili slušnih senzacija koje omogućavaju dublje razumijevanje tretmana. No, ako vas ovi tretmani jako zovu, a nemate iskustvo dublje meditacije, poslušajte svoj unutarnji glas i poziv vaše duše na avanturu! Ona će već pronaći najbolji mogući način da vam omogući dublje razumijevanje tretmana, bilo putem snova, simbola ili naknadnih uvida i spoznaja.

O povratnim dojmovima za svaki tretman grupnog iscjeljivanja, anđelima koji su sudjelovali i načinu na koji sam ja to vidjela, osjetila i doživjela moći ćete pročitati na našem blogu i FB stranici Kreativni centar Dea. Upute za primanje tretmana i info o mogućim senzacijama tijekom tretmana dobit ćete prije početka serije. Rado ću pročitati i vaše povratne dojmove, odgovoriti na pitanja, pružiti e-mail podršku, stoga slobodno mi pišite!

Seriju vodi Afrodita Mikić Marković, strastvena reiki terapeutkinja, anđeloterapeutkinja i učiteljica za dušu.

Certificirana je majstorica i učiteljica Usui Reikija i Lightarian™ Reikija, ovlaštena voditeljica programa duhovnog razvoja Lightarian Instituta za globalnu transformaciju svijesti, certificirana Theta Healing® praktičarka i voditeljica Kreativnog centra Dea.

Angel Bliss tretmani su rezultat njenog dugogodišnjeg terapeutskog rada, učenja i druženja s anđelima, ponajviše s arhanđelom Mihaelom, Urielom i uzašlim majstorom Sanandom (Isusom) koji ju je inspirirao i snažno podržao da ih podijeli sa svijetom.

Predvidivo trajanje svakog tretmana: 30-35 minuta

PRIJAVITE SE PREKO DONJE PRIJAVNICE.

Kontakt, informacije: dea@kreativnicentardea.hr
Cijena: 333 kn ili 45 eur za inozemstvo (za sva 3 tretmana)
Plaćanje: Najkasnije do 04.06.2018. po zaprimljenoj ponudi koju vam šaljem e-mailom.

Pridružite nam se! Bit će divno!

Zagrljaj,

Afrodita Mikić Marković

dea logo
+385 (0)99 4844 306
www.kreativnicentardea.hr
dea@kreativnicentardea.hr
www.facebook.com/kreativnicentardea

Foto Pixabay.