Wu Wei Recovery na Omiškoj rivijeri

Pozivamo vas na Recovery tjedan, u sklopu programa Wu Wei - umijeće življenja.
Prilika je ovo za oporavak, obnavljanje, ponovno stjecanje - mira i ravnoteže, uvijek nanovo narušavanih uobičajenom svakodnevnicom.
Termin Wu Wei, dolazi iz drevne kineske filozofije a označava - osviješteno i prirodno (ne)djelovanje u skladu sa Chi - Životnom Energijom.
Naš program prikladan je za sve one koji se žele otvoriti, osloboditi, prepustiti, ili naučiti tu poziciju. Kroz niz aktivnosti - opuštanja i meditacija, razgovora i pokreta – biti ćete u mogućnosti otpustiti stres, osvježiti ljubav za svoj duh i tijelo, vratiti Energiju svome življenju.

12. lipnja – 19. lipnja 2018.
Duće, 21315 Duce, Splitsko-Dalmatinska

Što ćemo sve raditi?

- od 8.00 -10.00 – vježbe kineskog umijeća unutarnje masaže organa pomoću vlastitoga glasa i, naravno, doručak u vrtu
- od 10.00 do 12.00 - Wu Wei recovery - rad u Energiji
- od 12.00 do 15.00 - ručak i vrijeme za slobodne aktivnosti
- od 15.00 do 18.00 - termin rezerviran za različite aktivnosti, prema dogovoru i energiji grupe (rad u Energiji, individualna savjetovanje sa I Chingom (Yi Jing), Energy Art radionice, izleti na kopnu i vodi)
- od 18.00 do 20.00 - slobodno vrijeme/večera
- od 20.00 do 22.00 - druženje, igre, intuitivni ples, rad u Energiji

Naš mali tim priprema izlet iznenađenja, i ugodne aktivnosti rada u Energiji, uz poštovanje dinamike i energije grupe.

777 kn za 7 noćenja, zgodno!!!

Pješčane plaže jednostavnog, dobrog mjesta Duće, mame da bosonogi/e potrčimo, zaplešemo, spojimo se sa morem i nebom, i nesputano doživimo predaju Prirodi i lakoći postojanja.

Na raspolaganju je samo 10 mjesta, prijave i upite primamo na mail: dobrodrustvo51@gmail.com

Cijena smještaja u apartmanima je 15,00 EUR po osobi/ noć, i plaća se direktno kod naših domaćina.
Na raspolaganju su: 1 app sa bračnim krevetom
1 app 50m2 2-sobni za 4 osobe
2 app za po dvije osobe

U cijenu Programa nisu uključeni obroci, sami ćemo ih spremati prema osobnim preferencijama. (moguć je dogovor oko zajedničke pripreme - imamo roštilj i jednu zajednički kuhinju)

Early bird cijena za Wu Wei Recovery program, po osobi je 1.800,00 kn
- za uplate zaključno sa 03. 06.
- Za uplate zaključno sa 11.06. cijena je 2.100,00 kn.
- Uplate za program se vrše isključivo na račun, uz garantirani povrat 90% iznosa u slučaju otkazivanja.
.
Svi polaznici pograma Wu Wei recovery, ostvaruju popust od 10% na jednogodišnje članstva u svim programima Udruge Dobro društvo u Zagrebu ili Šumskim vilama.

O voditeljici Programa, Emini Kovač:
Od 1998. godine certificirana je instruktorica rada sa Energijom - Chi, od strane Chinese Educational Institute of Amerika (Asia) Nakon godina rada sa velikim grupama, slijedila su dva desetljeća rada na individualnoj razini. U posljednje dvije godine održala je više od 50 radionica, kreirajuću rad u Energiji na suvremeniji način.
Znanja koja prenosi i sposobnost kanaliziranja Energije za rad u pojačanom energetskom polju, nisu joj dati kroz povremene tečajeve, i iz suvremenih self-help knjiga. Od mladosti proučava znanja skupljena u knjigama Tao Te Ching i Yi Jing (Knjiga promjene). Život joj je 90-tih donio živoga učitelja. Četiri godine svakodnevnog treninga sa Master Wang, otvorile su put intenzivnom učenju, prakticiranju i predaji najdragocjenijim znanjima o Prirodnim zakonima, Životnoj Energiji, Wu Wei pristupu i Svjesnosti Uz niz kraćih (Slovenija i Hrvatska), završila je tromjesečni instruktorski intenziv, kao i trotjedni Dinamic Emptiness Course u Arizoni, SAD.
Ovim znanjima kasnije pridružuje vještine i iskustva zapadnih edukacija: za voditeljicu radionica, facilitaora, i voditeljicu Energy Art radionica.

Siniša Jurica tumač je Yi Jing dulje od trideset godina. Samozatajan i tihi učitelj. Možete se upoznati sa Sinišom i dragocijenim savjetima I Chinga, srijedom od 18.00-20.00, u Kulturnom centru Mesnička, Mesnička 12.