OSLOBODITE SE KRIVNJE I EMOCIONALNE UCIJENE

Serijal besplatnih radionica u Centru za duhovni razvoj Brahma Kumaris - OSLOBODITE SE KRIVNJE I EMOCIONALNE UCJENE - održat će se 8.,15. i 29. lipnja od 18.30 - 20.30 sati u Medovićevoj 10 u Zagrebu. 

Osjećaj krivnje je okidač za depresiju. 
Više od 90 posto žena svakodnevno ima osjećaj krivnje jer im se čini da nisu dovoljno dobre u nekoj svojoj ulozi.

Krivnja se pojavljuje kad nismo sposobni/e oprostiti ni sebi, ni drugima. A, taj duboki osjećaj nosimo u sebi još od djetinjstva!

Krivnja utječe na donošenje loših odluka, nakon čega se ponovno stvara osjećaj krivnje, i tako u nedogled. Vrtimo se u krugu.
Kako osjećaj krivnje započinje u djetinjstvu, krivnju potom kroz život prebacujemo na druge, na svoj posao, društveni angažman, na obiteljske odnose, partnerske, roditeljske itd.

Osvrnut ćemo se posebice na doba našeg djetinjstva u kojem je zaorana prva duboka brazda našeg osjećaja krivnje.

Na radionici ćemo osvijestiti koliko nas je osjećaj krivnje duboko oštetio kao bića, kako smo mu postali/e taoci i kako je korijen sveg našeg ponašanja zbog krivnje – duboki nedostatak samopouzdanja.

Kroz razumijevanje svojih osjećaja, što je ključ razumijevanja i osjećaja krivnje i njegovih mehanizama u našem životu – otpustit ćemo taj osjećaj, kao i razumjeti razne vrste manipulacija na koje smo nesvjesno pristali/e. Fokusirat ćemo se na sebe i na sadašnji trenutak života, te vježbama otpuštanja i otklanjanja uzroka krivnje, naučit ćemo mehanizme otpuštanja i oslobođenja te tako lagano vratiti osjećaj samopoštovanja u svoj svijet.

Radionicu vodi Lidia Černi:
NLP, holistička duhovna životna trenerica, hipnoterapeutkinja, članica Međunarodne Alijanse Holističkih Terapeuta (IAHT), predavačica i voditeljica brojnih tečajeva (oslobađanja od stresa, meditacije, samopouzdanja, pozitivnog mišljenja itd.) te brojnih radionica samorazvoja u kojima u sklopu Svjetskog duhovnog univerziteta Brahma Kumaris potiče osobnu izvrsnost svakog/e pojedinca/nke.

Na radionicu se OBAVEZNO treba prijaviti na 097 6830 310 ili na mail. Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Photo by Christopher Windus on Unsplash