Reiki Bliss tretmani na daljinu

Pridružite mi se u visokoj vibraciji bezuvjetne ljubavi koju kanaliram svaki dan u razdoblju od 18.06.2018. (ponedjeljak) do 30.06.2018. (nedjelja) ♥ ♥ ♥

Svojih 4, 5 ili više tretmana možete naručiti unutar ovog razdoblja po promotivnoj cijeni od 66 kn/tretman, s tim da vrijeme primanja tretmana također birate sami, onda kada vama najviše odgovara. Svaki tretman traje 45 minuta. Tretmani se rade u slijedu, dan za danom, kako bi se postigao optimalan učinak.

Radit ću s Lightarian Reikijem, anđeoskim reikijem koji je jedinstven u svijetu i kojeg osobno koristim jer me njegova prekrasna energija bezuvjetne ljubavi svaki put iznova oduševljava!

Serija je posvećena OTVARANJU SRCA ZA LJUBAV - BEZUVJETNU LJUBAV za kojom svi žudimo   Uz ovu primarnu namjeru, reiki će raditi holistički na svim razinama te će svatko dobiti ono što mu u ovom trenutku najviše treba i što je za njegovo najviše dobro.

Lightarian Reiki tretmani djeluju duboko iscjeljujuće i osnažujuće na fizičkoj, mentalnoj, emocionalnoj i duhovnoj razini uzimajući u obzir cjelovitost našeg bića, a ne samo pojedinačne simptome. Izuzetno podižu našu osobnu vibraciju i dovode naše tijelo, duh i um u savršenu ravnotežu.

Snažna su energetska podrška svima, zdravima i bolesnima, a naročito osobama koje žele održavati svoju visoku vibraciju kako bi se s većom lakoćom nosile sa svakodnevnim životnim izazovima. Izvrsni su u periodu velikih životnih promjena, duboke osobne transformacije, kao i u periodu „tamne noći duše“ u kojem se suočavamo s vlastitom sjenom i emocionalno smo jako ranjivi. Divan su poticaj kad god se osjećamo „zaglavljeno“ i ne možemo se pokrenuti. Izuzetno su korisni za ublažavanje simptoma stresa, kroničnog umora, nesanice, mentalnog nemira, tjeskobe, menopauze, kao i za olakšavanje mnogih kroničnih i akutnih bolova.

Više o ovim tretmanima, njihovom djelovanju i brojnim blagodatima možete pročitati na http://kreativnicentardea.hr/reiki-bliss/.

Prijave isključivo preko donje prijavnice ili na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Cijena za 4 tretmana: 300 kn
Cijena za 5 tretmana: 330 kn
Cijena za 6 tretmana: 396 kn

Plaćanje: Po zaprimljenoj ponudi. Plaćanje se može izvršiti putem internet bankarstva ili opće uplatnice u svim poslovnicama banaka, FINA-e ili Hrvatske pošte.

Napomena: Cijena za 5 ili više tretmana u slijedu je promotivna (12% popust) i vrijedi do 30.06.2018. Ovi tretmani ne uključuju moje povratne dojmove jer ih pozivate i primate sami.

Share the love

Zagrljaj,

Afrodita Mikić Marković

Afrodita je strastvena reiki terapeutkinja, anđeloterapeutkinja i učiteljica za dušu. Certificirana je majstorica i učiteljica Usui Reikija i Lightarian™ Reikija, ovlaštena voditeljica programa duhovnog razvoja Lightarian Instituta za globalnu transformaciju svijesti, certificirana Theta Healing® praktičarka i voditeljica Kreativnog centra Dea.

dea logo
www.kreativnicentardea.hr

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
www.facebook.com/kreativnicentardea