Duhovne poruke anđela 30.7. - 5.8. 2018.

Sretni, zdravi i uspješni možete biti jedino ako ostvarujete poslanje svoje Duše!

Pomoću naših kartica anđeli vam šalju znakove kako riješiti životne probleme!
Anđeoska karta tjedna: 30.7. - 5.8.
Anđeo smirenosti: „Zadrži mir i vjeru da će anđeoska pomoć stići u pravom trenutku.“

Savjet anđela:
Cijeli dan budite koncentrirani na to da ostanete smireni jer bi se moglo dogoditi da vas neke stvari izbace iz ravnoteže.
Ne reagirajte odmah, pokušajte se odmaknuti od negativne situacije i riješiti je poslije, nakon što se i vi i vaš sugovornik smirite.
To će vam dati potrebno vrijeme da malo bolje razmislite o rješenju.

Kako anđeoske poruke primijeniti u svakodnevnom životu

Različite situacije svakoga dana imaju utjecaj na naše emotivno stanje, uvijek postoje sitne i krupne stvari o kojima trebamo odlučivati ili barem trebamo znati kako se prema osobi ili situaciji postaviti u određenom trenutku.
Kada dopustite da vam nemir vanjskog svijeta uznemiri dušu, uzburkaju se svi vaši osjećaji, svako vaše djelovanje proizlazi iz takvog stanja.
Kako se osjećate i kako razmišljate, takvi su vam i rezultati. Što ste mirniji, veća je vjerojatnost da ćete spor riješiti u svoju korist, bez dodatnog uzrujavanja.
Zamolite anđele da vam u život donesu opuštenost i smirenost, a vi ćete djelovanjem iz mira postići najbolje za sebe i svoje bližnje.

Autorica: Željka Tokić, duhovna učiteljica i anđeoska savjetnica
Angels centar Zagreb
www.angels-city.com
www.hta.hr

Knjiga i karte “Anđeo s tobom” – Dan Šercar i Željka Tokić
Info i narudžbe: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.i 091/598 21 25