RUSVAJ - igraonica

Briga oko malog djeteta i nedostatak posla zbog ekonomske situacije pretvorili su Danijeli Bundavici život u svojevrstan rusvaj. Ali, ova grafička dizajnerica nije odlučili dići sidro i napustiti Zagreb, nego od rusvaja napraviti doslovni Rusvaj – igraonicu i rođendaonicu.

'U mojoj glavi se rodila ideja da svoje dijete i njene prijatelje na neki način animiram, stoga sam se odlučila na otvaranje igraonice/rođendaonice. Sve što sam željela je pružiti djeci toplinu prostora te da žele što češće dolaziti u Rusvaj družiti se, igrati se s vršnjacima i socijalizirati se, a ne da sjede za kompjuterima i mobitelima. Ovim putem se poistovjećujem s roditeljima mojeg godišta koji znaju kako smo provodili vrijeme kao djeca. Igrali smo gumi-gumi, lovice, skrivača i još brdo raznih izmišljenih igara'', pojašnjava Danijela svoju ideju.

Plan Rusvaja jes bio da tamo bude opuštena atmosfera i da bude drugačiji od ostalih. Dugo je tražila adekvatan prostor, uložila preko 50.000 kuna za dizajn interijera, a zanimljivo je kako ni jedan zid u Rusvaju nije bojan.

''Sve što smo radili, radili smo s tepisima, od podova, zidova pa sve do namještaja. U Igraonici/rođendaonici Rusvaj možete slaviti rođendane, ostaviti djecu da se druže s drugom djecom, sudjelovati u kreativnim radionicama, a što je najbitnije - uživati u svakom trenutku provedenom kod nas'', s ponosom priča Danijela.

Igraonica “Rusvaj” prostire se na 160m2, nalazi se u Paromlinskoj 49 na samo tri minute hoda od tramvaja, ima osigurani parking, kafić u koji ste uvijek dobrodošli dok čekate djecu.

Sve informacije potražite na stranici www.rusvaj.hr , Facebooku: @rusvajzagreb, mailom: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broj telefona 091 1107 011

 



rusvaj logo prozirni


rusvaj 22

rusvaj 6

rusvaj 33

rusvaj 44