Ekološki sajam Opatija – poziv na prvi jesenski sajam u 2018. godini

Ove subote, 13. listopada 2018., očekuje nas prvo jesensko izdanje 9. Ekološkog sajma Opatija u organizaciji Udruge Žmergo.

U subotu će se održati Ekološki sajam Opatija., na već dobro poznatom starom mjestu – ispred tržnice Mrkat u razdoblju od 8 do 13:30 sati. Na sajmu će se okupiti dvadeset eko certificiranih proizvođača koji će svoje eko proizvode ponuditi građanima Opatije, kao i svim njenim posjetiteljima. 


Eko izlagači će ponuditi šarolike i prirodno uzgojene proizvode poput voća, povrća, sadnica, meda, mliječnih proizvoda, žitarica, kruha, ulja (maslinovo, bučino, konopljino i dr.), ljekovitog bilja, kozmetike kao i mnoge druge.

Pozivamo sve zainteresirane građanke, građane i slučajne prolaznike da nam se pridruže u Opatiji, u subotu, 13. listopada 2018. od 8 do 13:30 sati ispred tržnice Mrkat te da se opreme najukusnijim i najzanimljivijim proizvodima ekološki certificiranih proizvođača.

Sajam je zamišljen kao mjesto okupljanja za sve zaljubljenike eko uzgoja, ali i zainteresirane prolaznike i to je fantastična prilika za svih da se bolje upoznaju s radom ekoloških proizvođača te da kušaju i kupe odlične, certificirane proizvode.

Veselimo se Vašem dolasku!

Ekološki sajam Opatija je dio projekta Žmergov ekološki centar koji se i ove godine provodi uz financijsku podršku Grada Opatije.

 

Upišite se ovdje na naš newsletter listu: