Paket aromamasaža za jačanje imuniteta

Dani postaju sve tamniji i kraći, trenuci uživanja u suncu sve rijeđi, a jesenska melankolija polako dolazi na vrata. Osim što se teško dižemo iz kreveta, napadaju nas svakakve nervoze i loša raspoloženja, naš vjerni zaštitnik, imunitet, slabi i često gubi bitku protiv vanjskih agresora – patogenih mikroorganizma. Postajemo skloniji prehladama, gripama, upalama i općoj malaksalosti. Stvar je još gora ako je organizam opterećen toksinima svakodnevnog života (što je skoro pa neizbježno).

Kako bi povratili energiju, entuzijazam, vedrinu te ojačali imunitet, predlažemo vam tretmane aromamasaže sa snažnim antivirusnim, imunostimulirajućim i antidepresivnim eteričnim uljima. Tretman će pomoći da se prirpemite za nadolazeću jesen i zimu i srpiječite neželjne posljedice oslabljenog imuniteta i depresivnih raspoloženja.

Kako eterična ulja djeluju na imunitet?

Eterična ulja kao i mnoge biljne tvari imaju mogućnost utjecaja na imunitet i kontrole imunološkog odgovora. Neka ulja na imunitet djeluju posredno – posjeduju drenažno djelovanje odnosno pomažu čiščenje oragnizma od toksina i tima olakšavaju i uravnotežuju rad imuniteta, primjerice eterično ulje limuna potpomaže detoksikacijsku funkciju jetre i bubrega. Druga eterična ulja imaju direktan učinak na imunološke stanice. To su:

Čajevac (Melaleuca alternifolia) – djeluje imunomodulirajuće kod osoba koje imaju manjak imunoglobulina. Korisno je u tretmanu kroničnih infekcija.

Ravensara aromatica (Cinnamomum camphora) – jedno od najboljih antivirusnih eteričnih ulja.

Eukaliptus (Eukaliptus globulus) – ima izraženo antimikrobno i antivirusno djelovanje. Jaki je ekspektorans koji smanjuje viskoznost sluzi u dišnom sustavu.

Timijan (Thymus satureioides) – jedno od najjačih imunomodulirajučih eteričnih ulja koja sprečavaju jaku upalu. Korisno kod kroničnih upalnih tegoba i autoimunih bolesti. Tonik i stimulator za cijeli organizam...

Još jedan način djelovanja eteričnih ulja na naš imunitet je putem utjecaja na raspoloženje. Klinički je dokazano da mnoga eterična ulja imaju izvrstan učinak na raspoloženje i smanjuju razinu hormona stresa kortizola. Da li znate da kortizol isključuje prirodne tjelesne mehanizme samoizlječenja, što znači da naš imunitet, koji nas održava zdravima odlazi kvragu i ostavlja na milost i nemilost svakom patogenu na koji naletimo?

Kako masaža djeluje na imunitet?

Masaža stimulira cirkulaciju krvi i limfe, tako da dolazi do povećanog uklanjanja otpadnih tvari i toksina, a poboljšava se opskrba hranjivim tvarima kroz krv. Nakon što je otpad jednom uklonjen, prirodno je da tijelo potpunije funkcionira, smanjuje se opterećenje s imuniteta te nastupa proces samoliječenja.Oslobađanjem od napetosti koja se zadržava u tijelu poboljšava se funkcioniranje organa. Masaža vraća tijelu protočnost, a kada energija slobodno teče kroz vaše tijelo, vi ste dobro, uravnoteženi ste i usklađeni sa svojom okolinom fizički, mentalno i emocionalno.

Što uključuje tretman? Tretman uključuje masažu cijelog tijela s antivirusnim i antidepresivnim eteričnim uljima vrhunske kvalitete te savjetovanje kako njabolje koristiti eterična ulja za jačanje imuniteta doma.

Trajanje tretmana? – 60 minuta.

Cijena pojedinačnog tretmana – 250 kn

Cijena paketa od 5 tretmana – 5 x 190 kn

Cijena paketa od 10 tretmana –10 x 170 kn

 Nemojte čekati da vaš imunitet ‘ode kvragu’; postanite proaktivni te si pomozite na vrijeme! Tijelo je hram duše I trebamo ga očuvati u najboljem mogućem stanju da nam dozvoli da istražujemo, razvijamo se i uživamo u ovom predivnom svijetu!

 www.florin-e.com