Prezentacija treninga / Iskustvena radionica / Upis

Core Evolution – integrativan, tjelesno orijentirani, mindfulness centrirani pristup osobnom razvoju, psihoterapiji i konzaltingu

Core Evolution je EABP akreditirani trening osobnog razvoja koji vas vodi u dublje razumjevanje životnih principa koji nam strukturiraju tijelo, osjećaje, način razmišljanja i um, i s tim povezano, naše uobičajeno ponašanje.

Temeljno učenje Core Evolution-a je integrativno – ujedinjuje znanje i intuiciju, znanost i mudrost srca, psihologiju i filozofiju. Istražuje međupovezanost životnih procesa koji se manifestiraju kroz jedinstvo tijela, emocija, uma, volje i svjesnosti.

Core Evolution daje jaki naglasak na osobno iskustvo, tako da proširenje svijesti ne ostaje samo kao koncept, već se događa 'prizemljeni' stvarni pomak u percepciji i uvidima na nivou tijela, emocija, osjećaja, razumjevanja i uma (cijelovito tijelo-um polje) koje vodi praktične odluke i procese u životu.

Polaznici našeg treninga dolaze po takvo osobno iskustvo koje im pomaže kod raznih životnih situacija i promjena, prevencije nemira i anksioznosti, prevladavanja traume, gubitka ili bolesti, problematike seksualnosti i partnerstva, sve na putu pronalaska mira u svojoj životnoj potrazi.
Profesionalni terapeuti su zainteresirani u našem znanju kako slušati, kako promatrati, kako analizirati, kako voditi i usmjeriti proces prema iskustvu promjene – omogućavajući energetsku protočnost i naučiti kako protočnosti dati smjer.

Trening ne samo da će obogatiti vaš osobni život nego i proširiti profesionalni kapacitet, te poslužiti kao moguća baza za aplicirati za Europski certifikat psihoterapije (ECP) u budućnosti.
Jedini je EABP akreditirani trening osobnog razvoja u Hrvatskoj (EABP – krovno europsko udruženje tjelesno orijentirane psihoterapije).

Više o treningu možete saznati na prezentaciji u četvrtak, 18.10.2018. s početkom u 18h u prostorijama CORS centra. Prezentacija je besplatna. Obvezne prijave na: https://www.supersaas.com/form/CORS/Prijava_Prezentacija_Radionica

Neke od prncipa rada u Core Evolution treningu možete proći iskustveno, ako se prijavite za jednodnevnu radionicu koja će se održati u nedjelju, 21.10.2018. od 10h – 18:30h, s pauzom za ručak, u prostorijama CORS centra. Cijena je 500kn. Obvezne prijave na: https://www.supersaas.com/form/CORS/Prijava_Prezentacija_Radionica

Prezentaciju i jednodnevnu radionicu će održati Jagor Tomašević, voditelj Centra Osobni Razvoj i Svjesnost te asistent Core Evolution treninga.

Drugi modul treninga se održava od 15-18.11.2018.godine i zadnja je prilika za priključiti se treningu nakon čega je grupa zatvorena (prvi modul je već održan i ponovit će se za sve naknadne polaznike).
Trening je na engleskom jeziku i vodi ga Dr.Siegmar Gerken, PHD, ECP
Obvezne prijave za trening: https://www.supersaas.com/form/CORS/Prijava_CoreEvolution

Slobodno zatražite cjeloviti 10-stranični kurikulum treninga putem emaila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.