RETREAT ZA REVIZALIZACIJU I PRIPREMU NA NOV CIKLUS

Teme: Revitalizacija, postavljanje ciljeva,  usmeravanje našeg bistva i energija, materializacija

Nova godina je novi list, novi ciklus u našem životu. Izuzetno je bitno da si uzmemo vrijeme i napravimo reviziju. Što se u ciklusu koji se završava događalo dobro a što ne, na što smo mi utjecali, što bi željeli očuvati a što promijeniti? Kad se ta revizija vrši usmjereno, sa podrškom stručne ekipe, energetskim radom, obredima, transformacijskim procesima, meditacijom i prirodnim ambijentom (koji je prilagođen intenzivnom punjenju baterija), možemo postići revitalizaciju, za koju bi inače trebali puno više vremena.

Također na taj način postajemo PILOT našega života, i ne dopuštamo da vrijeme samo prolazi, da smo na automatskom pilotu i samo promatrač vlastitog života.

PROGRAM 27.- 30.12. 2018. IZVIR

♦ 27. 12: 17.00 okupljanje,
- navečer ritual za energiju Ešu za pričetak duhovnog rada

♦ 28. 12.: - ritual s vatrom za transformaciju, zaključivanje ciklusa i otvaranje novog
- daritve za energiju Oluweri, Yemanja i ostale energije vode koje predstavljaju čiščenje
- daritva za energiju Ela - energiju ciklusa, setve i žetve
- pranje Orija – ritualno pranje naše glave kao simbola našeg bistva u Spa de Kluns (prirodni vrelac)
- radionica za programiranje budućnosti, postavljanje ciljeva za novi ciklus

♦ 29. 12.: - divinacija odnosno spiritualna dijagnostika za usmjerenje u novom ciklusu
- ritual za energiju materijalizacije, za podršku i realizaciju želja (Iya-mi)
- bori ritual za one koje če uzeti to za dodatnu opciju i one koje dolaze samo na bori

♦ 30. 12.: - daritva za Adže (energija blagostanja, napredka, dobre sreče i novca da podrži naše ciljeve)Oni koji imaju otalr Adže pranje i reprogramiranje Adže oltara

Fokus rada: ORI -naše bistvo
Ori je naša bit, naša esencija. Ori je temelj naše osobnosti, odlučuje o našoj dobroj ili lošoj sreći. Sve što nam se u životu dogodilo ili će se dogoditi ovisno je o našem Oriju. On je referenca našeg duhovnog i socijalnog identiteta, način na koji nas prepoznaju ljudi, energije i sve u životu. Dobar Ori je onaj koji se brine o tome da se stvari dogode i o načinu na koji se događaju, brine se da u životu sretnemo prave mogućnosti, donesemo prave odluke, prepoznamo i upotrijebimo naše unutarnje i vanjske resurse. Ori je ono najvažnije što imamo, ono što predstavlja nas same. To da smo živi još ne znači da je aktivan i probuđen i naš Ori. Skoro se svi ljudi znaju pobrinuti za svoju vanjštinu, odjenuti se, umiti, nahraniti, neki zarađuju gomile novca vanjskim izgledom i pojavnošću, samo rijetki se brinu i znaju se pobrinuti za svoju bit, unatoč tome da je to ustvari jedini mogući put kako bi postigli i održali unutarnju sreću i živjeli ispunjen život.

Dodatna mogućnost: Bori ritual (dodatni program)
Bori otvara naše duhovne oči, našu duhovnu viziju, postajemo sposobni vidjeti svoj život, prestajemo biti slijepi pored otvorenih očiju. Jer ako ne znamo što napraviti sa svojim životom, ako ne prepoznamo mogućnosti, ako ne razumijemo što uopće radimo sa svojim životom, slijepi smo.
Bori ritual naš Ori revitalizira, očisti od određenih problema, okrijepi i probudi. Što napravimo više Borija, više smo uravnoteženi u životu. Bori ritual napravimo, da imamo volju, energiju, sposobnost da se potrudimo za ono što želimo. To je ritual koji revitalizira, obnavlja, iznova unosi kraljevske energije u naš život, u naš Ori. Omekšava život, ljudske probleme i poboljšava zdravlje.

Cijena (bez Borija) je 230 €.
Za sudionike koji žele napraviti Bori doplata je 250 €.
Za one koji žele doći samo na Bori ritual cijena je 350 €.


Sa sobom ponijeti odjeću za bacanje, dva veća ručnika, novčanicu (npr 100 DIN..20 Kuna) (ako će raditi Bori), barem jedan komplet bijele odjeće.

Masaža i dodatne aktivnosti nisu uračunate u cijenu (masaža cijelog tela 30 eur)


Učesniki retreata su moji gosti što se tiče boravka i hrane (osim ako su posebne zahtjeve oko prehrane, u tom primjeru donijeti sa sobom, kuhinja je na razpolaganje)

 E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., fb šamaniza Mateja Tomšič Akengen, fb Online Škola mudrosti http://mtakengen.wixsite.com/skola-mudrosti

 ♦