SVJESNO DISANJE – DAH JE ŽIVOT, uvodna radionica

O radionici: Što je svjesno disanje?
2-satna iskustvena radionica svjesnog disanja: uz predavanje održat će se i praktično iskustveni dio – samo disanje gdje možete potpuno sigurni zaroniti u dubine istinskog Ja.
Kroz opušteni i razumljiv način upoznat ćemo se sa osnovama tehnike svjesnog disanja.

Tehnika kojom kroz „otvoreno disanje“ oslobađamo, osvještavamo i otpuštamo sve što se nalazi duboko u nama i u našem nesvjesnom uvjetuje naše djelovanje, ono što je “pohranjeno” i zatomljeno na svim nesvjesnim razinama, a nije dio nas samih već je „pokupljeno“ usput, dobiveno kroz život sputavajući nas u samoostvarenju. Osvještavanjem, pretvaranjem i otpuštanjem oslobađamo se uvjetovanosti, počinjemo ponovno njegovati i otkrivati svoju svjesnost, podižući nivo svijesti i djelovanja na novu razinu, te potičemo djelovanje iz istinskog i kreativnog djela našeg bića.

Ispod površine “daha“ postoji tolika kompleksnost i spektar mogućnosti koji vodi samo prema jednom – Vama .

Uvodnom radionicom upoznajete se s osnovama ove tehnike koja potvrđuje da se uz naizgled jednostavan i pristupačan način može intenzivno utjecati na svoj individualni rast pomoću daha kao poveznica 40-minutnim disanjem oslobađamo duboko potisnute emotivne nakupine i obrasce koji nas ometaju. Tijelo se čisti i na svim razina postaje spremno za kreiranje nove “istinske” stvarnosti. Svjesno disanje se lako prakticira i kod kuće, ali u kraćim intervalima za početak.

Nakon par uvodnih treninga uočit ćete spektar novih tjelesnih senzacija, misli i emocija koje se oslobađaju i opuštaju. Sve se odvija u potpunoj sigurnosti uz vodstvo i podršku voditelja.

Ako ste već pohađali neku od radionica disanja koje su proteklih godina održavali voditelji Katarina Perković ili Mladen Krklec onda nam se možete pridružiti na redovnom terminu disanja nedjeljom navečer.

Ukoliko nemate iskustva s prethodno navedenim tehnikama disanja, onda je preporučljivo prvo upoznati se s tim, proći ovu uvodnu radionicu.

Ako ste već pohađali neku od radionica disanja koje su proteklih godina održavali voditelji Katarina Perko

Dobrobiti tehnike svjesnog disanja:

• oslobađamo se stresa
• poboljšavamo svoje fizičko i mentalno stanje
• osvještavanje i otpuštanje duboko nakupljenih negativnih stanja
• oslobađamo se uvjetovanosti
• reprogramiramo tijelo i svijest kroz nove misli i vibracije
• regeneriramo um i tijelo
• revitalizacija organizma i oslobađanje radosti života
• pokretanje iz pasivnosti i sudjelovanje u životu kao kreator
• podizanje nivoa svijesti u svakodnevnom djelovanju

Što nakon uvodne radionice?
Moguće je nastaviti i nadopunjavati već postignut nivo i uvid. Proširivanjem znanja i mogućnosti transformacije ispravljanja misli i osjećaja kroz zasebnu radionicu.

Polaznici mogu nastaviti sa redovnim treninzima svjesnog disanja u grupi, pod stručnim vodstvom voditelja, koji se tijekom cijele godine redovno održavaju jednom tjedno u Apolon centru. O redovitim terminima disanja u grupi možete se informirati u samom centru ili na njegovim službenim stranicama.

Mjesto: APOLON CENTAR ZAGREB, DERENČINOVA 1 / 4. KAT
Vrijeme: subota 24.11.2018. od 17.00 - 18.00 sati

Napomene:
Vrijeme trajanja i završetka radionice zavisno je od tijeka radionice i pitanja polaznika, te se može vremenski malo i produljiti.

Molimo da se za radionicu unaprijed predbilježite: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i dođete na vrijeme, pet do deset minuta prije, u komfornoj odjeći, da se stignete u miru udobno smjestiti.

O voditelju:
mladen krklecMladen Krklec
098/703-232, rođen 1972.g. u Zagrebu
Prvi susret sa duhovnošću ima ranih devedesetih kada sudjeluje u osnivanju i djelovanju duhovne grupe Astra aquariana. Tu dobiva prve vrijedne uvide u cijelovitost razvoja duha i tijela uz voditelja Željka Vilotijevića dr.spec. psihoterapeuta. Paralelno upoznaje Mladena Poljaka koji ga uvodi u svijet „disanja“ kroz rebirthing koji već tada evoluira i poprima modernije obrise. Kako u životu ništa nije slučajno u svojim kasnim tridesetima upoznaje Katarinu Perković (instruktoricu Transformacijskog disanja). Uz nju nastavlja svoj duhovni put, sve do njenog odlaska u Pulu. Nastavlja voditi malu grupu u okviru centra njegujući tehniku svjesnog disanja.

Sudjelovanje:
• 100 kn – za nove polaznike
• 80 kn – za članove Apolon centra, studente, umirovljenike, nezaposlene
• besplatno tj. po donaciji (koja se prihvaća sa zahvalnošću :) – za sve koji ponavljaju radionicu

Predbilježbe i informacije: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., 095 81 688 18

Apolon Centar
za poboljšanje kvaliteter življenja
Derenčinova 1/ IV.kat 10 000 Zagreb, HR

tel: +385 (0)95 816 88 18,
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Webpage www.apoloncentar.hr
Facebook page www.facebook.com/ApolonCentarZagreb