ASHTANGA YOGA RETREAT U ISTRI SA IRENOM BARTOLEC

Odmorite se od užurbanog svakodnevnog života i pridružite nam se na yoga retreatu u predivnoj Istri gdje smo za vas pripremili jedinstven program s Irenom Bartolec u mirnom okruženju malog mjesta Orihi blizu mora.

Irena je učiteljica ashtanga yoge autorizirana od strane KPJAYI instituta. Na retreatu ćete moći uživati u kombinaciji njenih Ashtanga Mysore satova, restorativne yoge, pranayame i meditacije, uz slobodno vrijeme za relaksaciju i aktivnosti po vašem izboru. Smještaj i yoga program će se odvijati u luksuznoj vili s bazenom na obnovljenom imanju iz 17. stoljeća, a zdravu i ukusnu vegetarijansku hranu pripremati će naša vrsna kuharica posebno za vas.

Mistična Istra je zbilja pravo mjesto za ovakav događaj. Osim što je sjecište mnogih puteva i pravaca, vinskih cesta, dolina rijeka, staza tartufara, biciklističkih i turističkih ruta, njenim podzemljem teku i zmajeve linije – energetski tokovi koji poput meridijana opasuju Zemlju i opskrbljuju je pozitivnom energijom. Neki se zaljube u tu spiritualnu stranu Istre koja sa sobom nosi brojne mitove i legende, neki u njene šarmantne gradiće na vrhovima brdašaca, plodnu crvenu zemlju ili slasne lokalne specijalitete. U svakom slučaju možete biti sigurni da ćete sa retreata otići zaljubljeni i sa sobom ponijeti nova znanja i brojne uspomene. Broj mjesta je ograničen, preporučujemo da rezervirajte svoje mjesto što prije i vidimo se u Istri!


VILA
Naša luksuzna vila nalazi se u malom selu Orihi 20 km od obale mora. Imanje uključuje 2 kamene vile sa 8 soba i 8 kupaona.

Pogodnosti: vanjski bazen, WiFi, satelitska TV, klima, ležaljke, perilica rublja, pikado, stolni nogomet, fitnes, sauna

O IRENI
ASHTANGA U ISTRI IRENAIrena Bartolec je prvenstveno ashtanga yoga instruktorica autorizirana od strane KPJAYI ashtanga instituta i voditelj Ashtanga Yoga Mysore programa u Seminyak Yoga Shali na Baliju.

Irena ima 15 godina bogatog iskustva u području yoge. 2004 godine je otvorila yoga studio u svom rodnom gradu Zagrebu gdje je tokom 10 godina podučavala tradicionalni ashtanga i vinyasa program.

2014. godine je autorizirana od strane KPJAYI ashtanga instituta u Mysoru, Indiji. Imala je prilike učiti od tradicionalnih učitelja iz cijelog svijeta kao što su Sri. K. Patthabi Jois, Sharat R. Jois, Rolf Naujokat, Richard Freeman, Lino Miele i mnogi drugi. Njihovo veliko znanje i velikodušnost su omogućili Ireni da upozna razne stilove yoge i filozofije.

Irena također ima iskustvo u području kineziologije, prenatalne i postnatalne yoge, restorativne i vinyasa yoge, pilatesa i raznih drugih programa orijentiranih na zdravlje i blagostanje. Njeno učenje se bazira na balansu snage i poravnanja s ciljem otvorene i istovremeno uzemljene yoga prakse.

Irena trenutno živi na Baliju sa svojom kćerkom. Osnivač je i direktor projekta Ashtanga Yoga Mama (ashtangayogamama.com) te svake godine organizira retreatove i radionice na Baliju i Europi.

8 DANA  / ​25.05.-01.06.2019. 

Kontaktirajte nas za više informacija

♦ Jutarnji Ashtanga Mysore satovi

♦  Posebni satovi za početnike
♦ Svakodnevna pranayama i meditacija
♦ 2 popodnevna sata restorativne yoge
♦ Hodajuća meditacija
♦ Zdrava vegetarijanska hrana
♦ Vrijeme za sebe za opuštanje i introspekciju
♦  Zajedničko vrijeme za druženje i istraživanje istarskih ljepota

CIJENE PO OSOBI
Jednokrevetna soba 8000 kn
Dvokrevetna soba 6550 kn
Trokrevetna soba 6180 kn

​FIRST MINUTE POPUST DO 21.1.2019.

​Jednokrevetna soba 7300 kn
Dvokrevetna soba 5800 kn
Trokrevetna soba 5450 kn

UKLJUČENO
♦ 
Yoga program
♦ 7 noći smještaja u vili
♦ Polupansion (doručak i večera)
♦ Korištenje opreme za yogu
♦ Osnovno osiguranje

NIJE UKLJUČENO
Letovi ili transfer do vile (slobodno nas kontaktirajte ako trebate pomoć ili savjet)
♦ Izleti (planinarenje, bicikliranje, posjet NP Brijuni, lov na tartufe, itd.)
♦ Ručkovi
♦ Putno osiguranje

DNEVNI RASPORED

25 Svibanj
♦ 16:00-18:00 Dolazak
♦ 18:30 Večera
♦ 19:30 Okupljanje / Meditacija

26-31 Svibanj
♦ 7:00 Meditacija / Pranayama
♦ 7:30 - 10:00 Mysore
♦ 10:30 Doručak
♦ 17:00 (Nedjelja / Utorak / Četvrtak) Restorativna yoga / hodajuća meditacija
♦  18:30 Večera
♦ 19:30 Večernja meditacija

1 Lipanj
♦ 8:00 Meditacija / Okupljanje
♦ 09:00 - 10:00 Doručak
♦ 10:00 Check out

green yogi travel logo