OSNOVE SISTEMSKIH KONSTELACIJA - Edukacijsko - razvojni iskustveni program 

Edukacijsko - razvojni iskustveni program 
“OSNOVE SISTEMSKIH KONSTELACIJA”
POČETAK NOVOG CIKLUSA u Zagrebu!!!

Ovaj program će vam omogućiti: 

• da budete djelotvorniji kao terapeut, zdrastveni ili obrazovni radnik, menadžer, djelatnik u zajednici
• bolje razumijevanje ljudskih odnosa u svim vrstama sistema: od onih najintimnijih do obitelji, poslovne organizacije i društvene zajednice
• najnovija teoretska saznanja (kao i doživljaj) onih nevidljivih sila koje su zaslužne za sreću, ljubav, zdravlje, uspjeh (ili njihov nedostatak) u svim sistemima čiji smo dio
• intenzivan osobni razvoj.

PRIKLADNO ZA psihoterapeute, psihologe, zdravstvene i socijalne radnike, nastavnike i poslovne konzultante, za sve koji rade sa ljudskim sustavima i žele produbiti svoje znanje o dinamici ljudskih odnosa, kao i za sve koji žele poboljšati kvalitetu svog življenja.

NAČIN EDUKACIJE: Praktično učenje kroz praksu i vježbe. Učenje je uglavnom iskustveno, što znači da polaznici uče kroz rad na svom osobnom razvoju, kao i prezentaciji slučajeva iz prakse. Od polaznika se također očekuje čitanje edukacijskih materijala iz priručnika kao i obavezne literature.

Module je moguće pohađati pojedinačno. Certifikat sa popisom obrađenih tema dobija se za svaki modul pojedinačno. Na kraju prvog stupnja (6 modula) dobija se Cerifikat za završeni prvi stupanj, a na kraju završenog drugog stupnja (12 modula) dobija se Diploma iz edukativnog programa “Osnove sistemskih konstelacija”. Moduli se održavaju svaki drugi mjesec, subotom i nedjeljom. Priključiti se možete na bilo kojem modulu uz prethodni dogovor sa voditeljima.

Moduli se održavaju vikendom, subotom i nedjeljom od 10.00 do otprilike 18.30 sati. Dio modula biti će otvoren i za druge polaznike. Edukanti koji su završili cjelokupni program mogu se također pridružiti pojedinačnim modulima ako žele osvježiti svoj kontakt sa konstelacijama ili imaju osobno ili supervizijsko pitanje.

VODITELJI: Edukaciju vode Alemka i Max Dauskardt, iskusni voditelji sa više od 20 godina iskustva iz sistemskih konstelacija, školovani kod Berta Hellingera i drugih vodećih svjetskih stručnjaka za konstelacijski rad, aktivni članovi Internacionalnog udruženja za sistemske konstelacije sa objavljenim člancima u internacionalnom magazinu za sistemske konstelacije “The Knowing Field”. Edukaciju u Zagrebu uglavnom vodi Alemka, ponekad Max, a također im se pridružuju i međunarodni gosti voditelji.

BROJ POLAZNIKA: Maximum 20

JEZIK: Program će biti uglavnom na hrvatskom ali sa nekim segmentima kao i edukativnim materijalima na engleskom jeziku, tako da je poželjno određeno poznavanje engleskog za sudjelovanje, ali nije neophodno.

LOKACIJA: Prostorije Udruge Konstelacija, Zgb, Nodilova 6

UPITI & REGISTRACIJA via e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Za sve koji su na našoj e-mail listi, obavijesti o programima šaljemo mailom. Kontaktirajte nas ukoliko želite biti na našoj mail listi.

SVE DODATNE INFORMACIJE možete naći na web stranici www.konstelacija.hr na podstranici EDUKACIJA na linku:
https://konstelacijakroacija.wordpress.com/programi-2/programi/

-------------------------------------------------------------------------------------

PRIJAVE I INFORMACIJE: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
---------------------------------------------------------------------------------------

RADIONICA za sve koji žele iskusiti konstelacijski rad ili raditi na vlastitom pitanju: SUBOTA 1.12.2018. od 10 do 18.30 (ukoliko bude mjesta, prednost dajemo edukantima) .

SVE DODATNE INFORMACIJE možete naći na web stranici www.konstelacija.hr a za upite i prijave obratite nam se direktno na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.