OSNOVE NENASILNE KOMUNIKACIJE

Besplatni tečaj OSNOVE NENASILNE KOMUNIKACIJE -
u subotu i nedjelju, 24, i 25. studenoga 2018., od 10 do 15 sati oba dana
u Centru za duhovni razvoj Brahma Kumaris, Medovićevoj 10

Sudjelovanje je besplatno, a vaše donacije su dobrodošle.
Prijave su obavezne na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili 091 1770 550

Molim isključivo prijave s imenom, prezimenom, brojem mobitela, emailom i nazivom programa na koji se prijavljujete.

Vaši podaci koristit će se isključivo za prijavu na ovaj tečaj i podsjetnik o njemu. Puno hvala na ovoj suradnji.

VODITELJICE:
Sandra Baksa, održava predavanja i radionice samorazvoja na različite teme podržavajući i ohrabrujući pojedince i grupe da prepoznaju svoje unutarnje vrijednosti, koje će im pomoći i da prepoznaju vlastitu jedinstvenost i posebnosti, osjete viši smisao u svom životu i vrate stabilnost i vedrinu u svoju svakodnevicu. Bavi se meditacijom, koju poučava u okviru Centra za duhovni razvoj Brahma Kumaris, a osobito je zaokupljaju teme kao što su samovodstvo (self-menagement leadership), empatija, komunikacija i samoostvarenje.

Sanja Malagurski, održava radionice nenasilne komunikacije, bavi se terapijama vizualnim umjetnostima, soul workom te pripovijedanjem za najmlađe.

NEKI DETALJI O TEČAJU

Komunikacija iz srca, iz prostora mira i prihvaćanja, koja se temelji na razumijevanju vlastitih potreba i potreba drugih te suosjećanju, važna je metoda koja može utjecati na poboljšanje stanja današnjeg svijeta.

Na TEČAJU ćemo, metodama rada u većoj i manjim grupama, vježbama izražavanja i kratkih meditacija, prolaziti kroz 4 elementa nenasilne komunikacije prema M. Rosenbergu - opažanje, osjećaji, potrebe i molba. Svaki od tih elemenata potreban nam je kako bismo izrazili svoj svijet i razumjeli stvarnost i 'mikrokozmos' drugoga. Ova će nas metoda povezati u zajedničkom zadovoljstvu i omogućiti nam da poboljšamo minimalno dvije stvari: svoju sposobnost prihvaćanja stvari koje ne možemo promijeniti i asertivnosti, sposobnosti da se založimo za sebe.

Broj mjesta na tečaju ograničen je, pa vas molimo da to uzmete u obzir. Prijave primamo do popunjenja kapaciteta prostora.

Photo by Javardh on Unsplash