Iscjeljenje duhovnim putem pomoću učenja Brune Gröninga – medicinski dokazivo

U sklopu niza stručnih predavanja u više od 110 zemalja svijeta, Medicinsko-znanstvena stručna grupa (MWF) organizira Lječničko informativno predavanje na temu:

Iscjeljenje duhovnim putem pomoću učenja Brune Gröninga – medicinski dokazivo

KNIN, 17.11.2018. Subota, ul. Kralja Zvonimira 28, s početkom u 10.00 sati.
ZADAR, 17.11.2018. Subota, HOTEL „KOLOVARE“, ul. Bože Petričića 14, s početkom u 17:00 sati

ULAZ JE SLOBODAN!

Bruno Gröning je postao poznat u javnosti 1950-tih godina zbog masovnih iscjeljenja koja su se događala u njegovu prisustvu, diljem Njemačke. U medijima ga često nazivaju “čudotvorni doktor”, tu je za sve ljude, ne traži novac, ni bilo kakve druge formalnosti. Prvo stotine, zatim tisuće, a onda i desetci tisuća tražitelja pomoći hrle k njemu. “Ne postoji neizlječivo – Bog je največi liječnik”, bile su njegove riječi i nezamislivo se dogodilo, brojni bolesnici su ozdravili: hromi hodaju, slijepi ponovno vide… Bruno Groening (1906.-1959.) ostavio je iza sebe znanje o primanju duhovne snage.

Danas se kao i tada događaju iscjeljenja, čak i od neizlječivih bolesti. Činjenice govore za sebe: iscjeljenja od raka, angine pektoris, reume, osteoporoze, oslobođenje od ovisnosti o drogama i od drugih ovisnosti...Iscijeljenja mogu nastupiti kod djece, mladih i odraslih, bez obzira na dob i vrstu opterećenja. Iscjeljenja se zapisuju i liječnici ih temeljito provjeravaju, kometiraju i arhiviraju, a gdje je moguće prilažu se nalazi neovisnih liječnika, koji sve to potvrđuju. Taj rad se odvija u Medicinsko-znanstvenoj stručnoj grupi (MWF) i broji oko 7000 liječnika i drugih medicinskih djelatnika diljem svijeta. MWF djeluje u sklopu Kruga prijatelja Brune Gröninga.

Krug prijatelja Brune Gröninga je jedna od najvećih udruga za iscjeljenje duhovnim putem, djeluje u više od 110 zemalja svijeta. Prijatelji se sastaju na satovima Zajednica kako bi zejdnički primali iscjeljujuću snagu i podijelili svoja iskustva i doživljaje pomoći ili iscjeljenja. Tada se također mogu dogoditi spontana iscjeljenja, čak i od dugogodišnjih organskih oboljenja.

Svatko je slobodan pridužiti se Krugu prijatelja i isto tako ga u bilo koje vrijeme i bez ikakvih obveza napustiti. Ne postoje nikakve financijske ili formalno - pravne obveze. Svi troškovi u krugu prijatelja pokrivaju se isključivo od dobrovoljnih priloga. Prema učenju Brune Groeninga nema medicinskih savjetovanja, terapija, ni pregleda. Također se preporučuje nastavak posjeta liječniku i korištenje terapije koju je liječnik odredio.

Sadržaj predavanja:
Medicinski ispitana iscjeljenja bit će predstavljena i kratko i jednostavno objašnjena.

Iscjeljene osobe izvještavaju kako su se oslobodile od organskih oboljenja i duševnih smetnji, što se često samtralo neizlječivim.

Izvještaji o doživljajima mladih ljudi: oslobođenje od alergija, strahova, depresija, ovisnosnosti o drogama, alkoholu i dr.

Tijekom predavanja moguće je da posjetitelji osobno dožive iscjeljujuću snagu.


Više informacija: www.bruno-groening.org, www.bruno-groening-film.org