RADIONICA KUHANJA-BLAGDANSKA JELA NA IZBALANSIRANI NAČIN

Radionica će se održati u ponedjeljak 3.12. 2018.od 17:30-19:00 sati. Broj mjesta je ograničen, stoga je prijava obavezna!

Cijena:
• Pojedinačna cijena radionice je 170 kn
• u paketima: 3 radionice sa 10% popusta, 5 radionica sa 15% popusta, 10 radionica (sve radionice) sa 20 % popusta na jednokratno plaćanje i upis

• Radionice su i dio programa Prirodno mršavljenje – za polaznike programa cijena je 100 kn

• Obrazac za prijavu

Kontakt i prijave:
adhara.centar@gmail.com, 099 331 4304
Organizator:  Adhara ayurvedsko-nutricionistički centar  (Zagreb, Hrvatska)

 

O nama
Adhara centar temelji se na holističkom pristupu zdravlju, a kroz različite grane znanosti svakom pojedincu pristupa individualno. Cilj centra je da kroz nutricionizam, fitofarmaciju (znanost o ljekovitim biljkama), znanje iz medicine, ayurvedsku medicinu, prilagođene treninge i yoga terapiju te posebne tretmane na tijelu svakom pojedincu ponudi najbolje moguće rješenje za njegove zdravstvene tegobe i/ili ponudi prevenciju za moguća oboljenja.

Voditeljica centra, mr.sc. Irena Švenda, kroz dugi niz godina stjecala je znanja iz navedenih područja te ih sve objedinila u centru u jedinstven i cjelovit program. Kroz svoj rad sa klijentima teži prirodnim rješenjima, a njihovo tijelo, duh i um stavlja u središte kako bi se u potpunosti prepoznale pojedinačne potrebe svakoga.

U sklopu ovih ideja i djelovanja u Adhara centaru za ayurvedu i nutricionizam možete pronaći slijedeće: FITO – NUTRI ORDINACIJU, prilagođenu izradu PROGRAMA PREHRANE, TRETMANE kod različitih bolesti, grupne i individualne TRENINGE, programe za REGULACIJU TEŽINE i drugo.