Aurvedske konzultacije s ayurvedskim liječnikom Jagdish N. Vaidya

Radost nam je obavijestiti vas da će nas od 18. do 29. 12. 2018. godine ponovo posjetiti ayurvedski liječnik Jagdish N. Vaidya i pružati pulsnu dijagnostiku i savjetovanje u Zagrebu.

Ako se pokaže dostatni interes, također će posjetiti i riječko područje (Crikvenica), najvjerojatnije 22. 12.
Za one koji su već bili na pregledu kod doktora Vaidye, bit će organizirani i kontrolni pregledi u trajanju od dvadeset minuta.

Jagdish N. Vaidya je rođen kao nasljednik duge linije ayurvedskih liječnika. Bio je direktor prestižne ayurvedske bolnice u Indiji i profesor na postdiplomskom studiju Kaya Chikitsa (interna medicina). Također je bio direktor i voditelj odjela Panchakarme u različitim bolnicama u Gujaratu te je poznat kao Maharishijev Vaidya.

Vaidya Jagdish ima dugogodišnje iskustvo u vođenju vodećih europskih i američkih ustanova holističke medicine, a trenutno vodi Maharishijevu ayurvedsku kliniku u MERU-u u Sint Odilienbergu u Nizozemskoj.
Njegovo temeljito znanje Ayurvede i njegovo iskustvo liječenja kroz Ayurvedu donijeli su mu mnoga priznanja.

Ayurveda je znanost o dugom životu, podrijetlom iz drevne vedske kulture Indije i smatra se najstarijom i najobuhvatnijom zdravstvenom skrbi na svijetu. Temelji se na bezvremenskom znanju o unutarnjoj ravnoteži koja je osnova dugotrajnog zdravlja, zadovoljstva i prirodne ljepote. Primjenjuje se u Indiji tisućama godina i sada uživa obnovljenu popularnost. Sredinom osamdesetih, zahvaljujući suradnji Maharishi Mahesh Yogija s najčuvenijim ayurvedskim liječnicima, znanje o Ayurvedi, čiji su dijelovi bili izgubljeni, nanovo je oživljeno u punini njezinih temeljnih načela i obnovljeno u svojoj cijelini.

Pulsna dijagnostika je temelj ayurvedske dijagnostike i pomoću nje je moguće prepoznati poremećaje koji se još nisu manifestirali kao bolest. Konzultacija u sklopu koje se postavlja dijagnoza očitanjem pulsa traje 45 minuta. Uključuje i savjetovanje o preporučenoj prehrani, ayurvedskim preparatima i dodacima prehrani, te promjenama životnog stila u skladu s individualnim poremećajima.

Za sve dodatne informacije i za rezervaciju termina molimo prijavite se na telefon:

Sanda Itey
Mob: 092 3201 865
Email: sanda.itey@tm.org

Radujemo se Vašem dolasku!