Bili, vidjeli, doživjeli smo... Steve Parker - Aktivacija magnetskog polja srca

Aktivacija magnetskog polja srca u Rijeci; 7.12.2018.
„Aktivator“ Steven Parker, čest gost u Rijeci, koji se devet godina bavi theta healingom, a preko 30 godina raznim metodama „rada na sebi“, započeo je radionicu pitanjem – „što ljudi trebaju učiniti da si dozvole da im se dese promjene u životu?“
Što ljudima treba da si lakše dopuste promjene? Ispada da theta healing upravo to potiče, i da je tražeći odgovore na to pitanje, dobio odgovor što da učini - upravo u vidu aktivacije srca.

Njome se, kao i cjelokupnom theta metodom približavmo razumijevanju našega života kao bliskosti s Kreatorom, njegovim razumijevanjem, perspektivom. „Kada pričate s Bogom, pomislite- tko ovo priča?“

Kaže Steve; „Nema nekog vanjskog glasa koji, poput u Ratovima zvjezda nam se obraća izvana, taj glas se više javlja kao naš, kao intuicija, kao ideja da nešto učinimo. Njemu se taj unutarnje integrirani glas javio – na 'velikoj, posebnoj, finoj kavi u Avenue Mallu u Zagrebu- toliko 'ekstrateritorijalna' situacija;-); da pomogne ljudima da lakše prihvate promjene u svom životu, te da to treba učiniti u šest razina, odnosno djelova, te da radi inteziteta promjene treba aktivirati jednu po susretu, i to s određenim razmakom.

Zašto magnetsko polje ? Naime, dvije molekule oko srca čine magnetsko polje koje je uzrok (ili jedan od uzroka) toga da nam se čini da svijet događa nama.

Ono što je bitan početni uvid po aktivacijama- da problemi nisu više problemi, da se na probleme drukčije gleda. Aktivacija djeluje poput nadogradnje operativnog sustava računala, znači svakako jača naše kapacitete. Ne može se predvidjeti kako će na koga djelovati sam proces, i u kojem periodu. U prvih tridesetšest sati možemo doživjeti intezivnije emocije s kojima se trebamo nositi, koje je aktivacija potakla, da ih osvjestimo dodatno, suočimo se s njima. Osobe koje su prošle određene razine i s kojima sam porazgovarala ističu da se bolje osjećaju, da manje obraćaju pažnju na težinu problema, da lakše prolaze kroz brige. Kreativnije rješavaju 'probleme', tj. manje su problemskiji, više su to traženja i odgovori. Nadodala bih, da to očigledno nije u koliziji sa savješću, onime eventualno naučenim pod „savjest“, ali kao muke i brige, ne zdrava, slobodna savjest...

Kao jedan od rezultata konstantnijeg prakticiranja meditacija, i uz pomoć aktivacija, postajemo sve više svijesni da smo promatrač i istovremeno predmet promatranja. Razumjeti zapravo to je sigurno samo stvar prakse odnosno iskustvenog doživljaja.

U skladu s tim je i odgovor na interesantno pitanje jedne sudionice- „Je li to sve realno” ? Probajte...Iskustva govore da je.

Prva aktivacija djeluje na osjećaj žrtve, kolektivni, nesvjesni- da ga više nemamo, da ne osjećamo da jesmo žrtva.

To je svakako dobar i poželjan osjećaj da smo svijesni sukreatori svoga života, oslobođeni nepotrebnih pritisaka, i prebacivanja odgovornosti na druge.

Ako više nismo žrtva- svemir može donjeti nova rješenja. Tako se i pojačava manifestiranje u životu.
Druga razina aktivira drukčije sagledavanje prostora i vremena, onakvima kakvima ta dimenzija izvorno jest, budući se radi o drukčijem osjetu tih dimenzija, pa se može i desiti da taj proces može dovesti do dezorijentacije tijekom tridesetšest sati poslije procesa.

Treća razina je aktivacija ženske energije- svete prostorije u srcu, poveznice između pinealne žlijezde i srca, i božanske je kvalitete, te uvijek žute boje... Ta ključna božanska, ženska energija djeluje kao kalež energije koji se ulijeva u donji dio mozga, i skida -kako Steve to doživljava- sigurnosne pojaseve oko 'muškog' srca- koji su struktura srca muške energije, koja se otvara trećom razinom (i ženskim i muškim osobama).
Četvrta je razina priliv muške energije, pod čijim utjecajem mozak brže radi, povezuje se sa drevnim znanjima. Pojačva se ravnoteža na prethodnu razinu.

Tu se također susreću muška i ženska energija, koje dolaze u obliku dvije piramide koje se prepliću i pri susretu tj. činu integracije se naprost rasprše, 'puf' !

Peta razina utječe na svjetlosni identitet koji se širi preko devete čakre poput višedimenzionalne mreže.Tako se naša svijest spaja sa svime jedinstvenim, univerzalnim, „sa svime što jest”. Tu nam je dostupno puno znanja i informacija iz izvornog nivoa.

Zapravo nam omogućuje da integriramo u životu sve što dosad znamo i umijemo, da to primjenimo. Posljedično jako otvara intuiciju.

Svaki je sudionik dobio odnosno prihvatio svoju razinu, većina je primila prvu i drugu aktivaciju, treću, četvrtu i petu nekolicina, šestu jedna osoba. Sudionici u sebi prihvaćaju inicijaciju, koju voditelj najavi, (dikša inicijaciju- inače u sanskritu izraz na napredne inicijacije), tako da se radi o osobnoj volji prihvaćanja, a ne slučajnom ili namjernom nametanju.

Prije same aktivacije meditira se na prihvaćanja odbacivanja starih programa, autodestruktivnih zapisa u našoj DNK-a, uvjerenja koja sprečavaju promjene i boljitak i sl...Također se meditira i na spajanje s jednom, univerzalnom sviješću. Vremenski kvalitetno, na radionici ima puno meditacije.

Na kraju smo aktivirali svaku stanicu tijela da zatitra svjetlosno, metodom Merkabe , zamišljajem (na kvantnom nivou) snažne vrtnje svih stanica pojedinačno, i cijelog tijela.

Neki koriste ovu metodu vrtnje stanica za iscijeljenja, može pomoći i za koju god namjeru i misao se usmjeri.
Nije da će nas aktivacija učiniti karakternom boljom osobom, ali donosi bolji osjećaj ' lakoće postojanja...' Iako, razmišljam, ako srce učinimo lakšim, zašto ne bi to omogućilo i da postanemo bolji?

Ugodna večer, s tri sata aktivnog sudjelovanja i vremenski puno kvalitetne meditacije, zasigurno s dugoročnim efektom. Ako sam nešto propustila, da svijesno prenesem, to je zato jer sam i sama bila ugodno uljuljana u 'theta oblačić'...;-) Hvala !

Recenziju je iz vlastitog doživljaja napisal Helga Paškvan

Kratko objašnjenje 6 nivoa aktivacije magnetskog polja srca
Dođite i naučite nešto o, po riječima onih koji su je iskusili, jako moćnoj i važnoj aktivaciji srca u ovo doba buđenja.
Otkrijte što je to Magnetska aktivacija srca i odakle dolazi.
Otkrijte kako djeluje i kako je povezana s novim valom buđenja svjesnosti jedinstva koji prožima cijelu planetu.
1. Ukratko, prva razina aktivacije pojačava vaše sposobnosti za manifestiranje u životu i čini da izađete iz pozicije žrtve na nesvjesnom nivou. To drastično mijenja vašu svijest i spoznaju i omogućava vam jedan drugačiji, lakši pogled na život.
2. Proširite svoju svijest aktivacijom druge razine, ona vam omogućava da sagledate strukturu prostora i vremena na drugačiji način i pojačava vaše intuitivne sposobnosti.
3. Iskusite snagu i veličinu transformacije koju donosi treća razina oslobađajući vaše srce starih okova i aktvirajući u vama snagu božanske ženske energije.
4. Četvrta razina omogućava vam da vaš mozak radi brže i spaja nas s drevnim duhovnim znanjima aktivirajući osmu i devetu čakru i dopuštajući da se u vas ulije božanska muška energija stvarajući ravnotežu.
5. Sve to priprema nas za petu razinu gdje se naša svijest povezuje s mrežom svemira kroz devetu čakru i time se jako dobro spajamo na “Sve što jest” i odjenom nam je dostupno jako puno znanja i informacija s neiscrpnih izvora univerzuma.
6. Šesta razina dovodi svo znanje koje je u univerzumu u nas i čini da na dubokom podsvjesnom nivou shvatimo onu staru duhovnu izreku: kako je unutra, tako je i vani. Šesta razina je zasad polučila najinteresantnija iskustva jer integrira sve što smo dosad naučili i prošli u životu, kao i sve razine aktivacije prije, omogućujući nam da primijenimo sve što znamo i umijemo.

Više o samoj Aktivaciji magnetskog polja srca pročitajte ovdje.

steve parker u rijeci 1

bili vidjeli dozivjeli mali
♥