Ekološki sajam Opatija

U subotu, 13. lipnja 2020. očekuje nas prvo postkorona izdanje 11. Ekološkog sajma Opatija u organizaciji Udruge Žmergo.

U subotu će se održati Ekološki sajam Opatija, na već svima poznatoj lokaciji – ispred tržnice Mrkat, u razdoblju od 8 do 13.30 sati. Na sajmu će se okupiti eko certificirani proizvođači koji će građanima Opatije, kao i svim njenim posjetiteljima, ponuditi pravo bogatstvo svojih eko proizvoda.


Eko izlagači ponudit će šarolik asortiman ekološki uzgojenih namirnica i proizvoda kao što su: svježe voće i povrće, med, mliječni proizvodi, žitarice, razne vrste ulja (maslinovo, bučino, konoplino i sl.), ljekovito bilje, kozmetika, ekološka sredstva za čišćenje kućanstva te još mnogo ukusnih i korisnih artikala vrhunske kvalitete.

Pozivamo sve zainteresirane građanke, građane i slučajne prolaznike da nam se pridruže u Opatiji,
u subotu, 13. lipnja 2020.
od 8 do 13.30 sati
ispred tržnice Mrkat
te da opskrbe svoja kućanstva zdravim, ukusnim i korisnim proizvodima ekološki certificiranih proizvođača.

Sajam je zamišljen kao mjesto okupljanja zaljubljenika u eko uzgoj, ali i svih slučajnih i zainteresiranih prolaznika te predstavlja fantastičnu priliku za bolje upoznavanje s radom ekoloških proizvođača, degustaciju i kupnju vrijednih certificiranih proizvoda.
Veselimo se Vašem dolasku!

Ekološki sajam Opatija je dio projekta Žmergov ekološki centar koji se i ove godine provodi uz financijsku podršku Grada Opatije.