UVODNO PREDAVANJE: RESURSI

Predavačica: Tamara Sertić – integrativna terapeutkinja
Centar Meleta, Črnomerec 46
23.03.2019., subota, 18:30-20:00 sati
Predavanje je besplatno.

Često imamo puno više od onoga čega smo svjesni. Ponekad ne vidimo, uzimamo zdravo za gotovo, očekujemo nešto sjajnije od onog što nam je pred nosom i provodimo vrijeme fokusirajući se na ono što nemamo, a pritom propuštajući ono što je već ovdje.

Nesumnjivo je da nam za bilo kakvu promjenu ili stvaranje u životu onoga što želimo treba vizija i svijest o onome što još nije ovdje. Ipak, da bi ostvarili svoju vizijiu prvi korak, drugi, a i svaki sljedeći treba se ukorijeniti u materijalnom svijetu, u sada i ovdje i onome što već imamo.

A kako je u našoj ljudskoj prirodi da ponekad zaboravimo, a često i da nam pažnja ide na ono što nedostaje, potrebno je staviti fokus na ono što je ovdje i naučiti koristiti vlastite resurse.

Resursi mogu biti različiti, a materijalni su tek samo djelić onoga što postoji. Ipak, ni oni nam ne garantiraju da ćemo biti zadovoljni, mirni i opušteni.

Na ovom predavanju bavit ćemo mapiranjem vlastitih resursa, unutarnjih i vanjskih. Zavirit ćemo u vlastitu kutiju s alatom, pogledati što je već tamo i što nedostaje. Sagledati ćemo u kojem dijelu života zapinjemo ili stojimo te kako, koristeći ono što imamo se možemo pokrenuti u smjeru u kojem želimo.

Ulaz je slobodan uz prethodnu prijavu.
Prijaviti se možete na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

-- 

Matea Blažević, +385 99 4200 833, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Mihaela Richter,+385 98 9929 032, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Tamara Sertić, +385 99 7028 389, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Eva Institoris, +385 91 5456 537, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 ♦