Kundalini joga retreat na otoku Ižu ljeto 2019 - Transformacija

KUNDALINI YOGA NA OTOKU IŽU - TRANSFORMACIJA - SARAB VARTA KAUR/DRAGICA KOPJAR

TRANSFORMACIJA: prihvati/zavoli sebe, svoje tijelo, ljepotu, mudrost i snagu, transformiraj se.

TERMINI 2019: 22.6. - 29.6.2019.
3.8. - 10.8.2019.
Hotel Korinjak, vegetarijanski hotel
Otok Iž, Veli Iž

Dragi moji, s radošću vas pozivam i ove godine na kundalini joga retreat, na prekrasni otok Iž, u vegetarijanski hotel Korinjak.

Pridružite nam se i provedite 7 nezaboravnih dana rekreativnog, energizirajućeg odmora, uz Kundalini jogu i sve ljepote koje vam pruža ovaj čarobni otok.

Ove godine imamo 2 termina, pa izaberite termin koji vam najviše odgovara.
Poklonite si povratak sebi i prirodi, nezaboravne dane uz kupanje u kristalno čistom moru, duge šetnje, miris borova, zdravu vegetarijansku prehranu, mir i tišinu od svakodnevne buke i stresova, vožnju brodicom na obližnji otok Rutnjak na kojem ćemo meditirati...

Postanite svjesni sebe, svojih mogućnosti i potencijala i uživajte u životu, posvetite se sebi, plešite, volite sebe, doživite unutarnji mir i unutarnju ljepotu sebe, napunite se energijom.

I pored dnevnog intenzivnog programa ostat će Vam dovoljno slobodnog vremena za kupanje i uživanje u moru, u vegetarijanskoj prehrani, dugim šetnjama, te osobnim zanimacijama.
Moje dugogodišnje iskustvo u organiziranju i održavanju retreatova pokazalo je da je ovakav aktivan odmor, ili povlačenje od uobičajenoga života, neusporedivo učinkovitiji od onog uobičajenog odmora. Ovakav aktivan odmor vodi obnavljanju i ujedinjavanju energije te otpuštanju onih najdubljih slojeva napetosti kojih obično nismo ni svjesni. Program retreata nam daje priliku da ponovno otkrijemo svoje tijelo od kojeg smo se zbog često neodgovarajućeg načina života otuđili, da tijelo povežemo s našim umom i duhom, te da uspostavimo balans i steknemo nove i zdrave navike. Namjera je da se vratite kući svježi i odmorni, puni energije, spremni na nove obaveze i izazove u svakodnevnom životu.

Ovo je za sve vas, bilo da se želite samo odmoriti i vježbati koliko možete, a bez iskustva ste, bilo da ste početnici u bilo kojoj vrsti joge ili već prakticirate kundalini jogu ili neku drugu vrstu joge, te za učitelje koji žele proširiti svoje znanje. Sve joga krije biti će multilevel-prilagođene, što znači da mogu prakticirati svi, od djece do odraslih bilo koje dobi, muškarci i žene.

Upoznati ćete se s jednom od najljepših vrsta joge, a zovu je još i kraljica svih joga, kundalini jogom, njenim osnovama, buđenjem vaše energije-životne sile i svim dobrobitima koje ona nosi. Pored toga, raditi ćemo na poboljšanju naše cirkulacije, balansu nervnog i žlijezdanog sustava, balansu aure, jačanju srčane čakre i kreiranju ljubavi prema sebi i prema drugima, a posebno na psihičkom, emocionalnom, mentalnom i spiritualnom nivou. Plesati ćemo, radovati se životu, smijati ....

Kundalini joga će vam dati mogućnost da iskoristite energiju uma i emocija, moći ćete bolje da kontrolirate sebe, svoje misli i osjećaje. Pomoći će vam da se oslobodite strahova i drugih negativnih emocija, loših navika, da budete sretni, spokojni, radosni i da volite, da živite u ljubavi.

Kroz sve ovo s puno ljubavi, vodit će Vas iskusna voditeljica s dugogodišnjom praksom, Dragica Kopjar/Sarab Varta kaur, zaljubljenica u jogu i glazbu, koja je i sama prolazila kroz raznorazna životna iskustva i teške izazove, učila na njima, proživljavala vlastite transformacije i iscjeljenja posljednjih 9 godina putem raznih iskustava iz dana u dan, skupljala znanje, educirala se, a to traje i dan danas jer znanja nikad dovoljno. U svemu tome upravo joj je praksa kundalini joge najviše pomogla.

O VODITELJICI: Seminar vodi certificirana učiteljica kundalini yoge (Kundalini Research Institut) s dugogodišnjim iskustvom, učenica Gurmukh Kaur i drugih svjetski poznatih učitelja, zaljubljenica u jogu, glazbu i zvuk, duhovna učiteljica i glazbenica na gongu (učitelj Don Conreaux), certificirana terapeutkinja zvukom, organizatorica mnogih retreatova, seminara, radionica od samog početka do danas, Theta Healing praktičarka Dragica Kopjar/ Sarab Varta Kaur. Jedna je od prvih certificiranih učiteljica kundalini joge u Hrvatskoj od 2011, humanitarka, volonterka.

Nakon dugogodišnjeg rada u korporaciji, 2011.g izlazi iz tog sustava i posvečuje se daljnjem radu na sebi i radu s drugima. Pohađa mnoge duhovne škole, radionice, predavanja, seminare, boravi u Indiji po ashramima, pomaže siromašnima u Africi i Indiji. Zaljubljenica u daleka putovanja i duhovna putovanja po Indiji svake godine, i u Afriku, zaljubljenica u klasičnu glazbu, zvuk i gongove, harfu, tibetanske zdjele, meditaciju, mir, jogu, duhovnost, humanitarni rad...

Vodi humanitarnu udrugu Plavi anđeo. www.plavi-andeo.hr

PROGRAM:
Cijena tjednog programa po osobi:
22.6. - 29.6.2019. 80 eura
3.8. - 10.8.2019. 100 eura

Sve prijave i dodatne obavijesti za program na:
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
mobitel +385 91 9759304
Obavezna je uplata iznosa za program na račun koji dobivate po prijavi ili hotelu zajedno sa smještajem. Moguće je doći i na manje od tjedan dana na program.

INFORMACIJE O SMJEŠTAJU:
SMJEŠTAJ: 7 polupansiona (vegetarijanski doručak + večera)
Za rezervaciju, cijene i plačanje smještaja u hotelu, obratite se direktno hotelu.
Hotel Korinjak
tel. 00385 (0)23 277 064 , +385 (0)91 1572882
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
www.korinjak.com

Cijene smještaja:
Lipanj: 1-krevetna soba 57 eura
2-krevetna soba 55 eura
Kolovoz: 1-krevetna soba 67 eura
2-krevetna soba 65 eura

Otok Iž je jedan od bisera sjeverne Dalmacije na pragu kornatskog arhipelaga.
U sklopu hotela Korinjak u borovoj šumi, nalazi se i kamp Korinjak u kojem također možete boraviti u šatorima.

Izgrađena je i Piramida koja je gostima hotela na raspolaganju cijeli dan za individualne meditacije. Na duhovnom planu boravak u Piramidi je neprocjenjiv, a u meditaciji se javlja mogućnost uvida.
Također je hotelskom barkom svaki dan u tri termina osiguran prijevoz na obližnji robinzonski, nenaseljeni otočić Rutnjak gdje možete u miru i osami uživati u blagodatima bujne vegetacije i skrovitih plaža daleko od tipičnih turističkih gužvi. Tu ćemo imati i zajedničku meditaciju.

HOTEL "Korinjak", www.korinjak.com prvi je hotel na Jadranu koji se specijalizirao za programe ekološkog, zdravstvenog i holistickog sadržaja, nudeći i zdravu vegetarijansku prehranu utemeljenu na tradicionalnoj domačoj kuhinji.

Hotel je smješten na ulazu u lučicu Velog Iža, usred borove šume okružene plažama. Raspolaže sa 130 ležajeva u 78 soba, od kojih je većina s balkonom. Pored hotela, u borovoj šumi nadomak plaže, smješten je kamp ukupnog kapaciteta 150 mjesta.

Posebnost hotela i kampa Korinjak jest vegeterijanska prehrana (bez mesa, ribe i jaja), svakodnevno pripremana na mediteranskoj osnovi sa svježim namirnicama, bez konzervansa i aditiva. Osnovu ove uravnotežene prehrane čine žitarice, tjestenine, orašasti plodovi, obilje sezonskog povrća i voće uz ljekovito začinsko bilje ubrano na otoku, svježe pečeni domaći kruh i slastice.


Veganska prehrana smanjuje rizik od srčanih bolesti, nekih oblika karcinoma, moždanog udara, reumatskog artritisa, bubrežnih kamenaca, visokog krvnog tlaka, astme i alergija. Tijekom cijelog boravka gostima hotela nudi se besplatno čaj od mediteranskih trava ubranih na otoku. U Snack baru u sklopu hotela, na samoj plaži možete se osvježiti slasticama, pićem i manjim jednostavnim obrocima tijekom cijelog dana i večeri. Doručak i večera uključeni su u cijenu polupansiona te se serviraju u samoposlužnom restoranu u hotelu, gdje se uslugom prehrane koriste i gosti kampa. Ručak je, uz nadoplatu, moguće pripremiti prema najavi, kao i zelene kašaste sokove po recepturama poznate Victorie Boutenko.

INFORMACIJE O SMJEŠTAJU I PRIJEVOZU:
Hotel Korinjak
tel. 00385 (0)23 277 064
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
www.korinjak.com

Agencija Jadrolinija
tel. 00385 (0)23 254 800 Zadar
tel. 00385 (0)1 487 3307 Zagreb
tel. 00385 (0)51 211 444 Rijeka
Autobusni kolodvor
tel. 00385 (0)60 30 20 10

KAKO DO HOTELA
Na otok Iž možete stići trajektom, brodom ili katamaranom iz luke Zadar. Trajekt pristaje u uvali Bršanj, koja se nalazi 5 km od mjesta Veli Iž, dok brod i katamaran pristaju u samome mjestu 200- tinjak metara od hotela Korinjak.

Ljetni red vožnje s rasporedom plovidbe možete nabaviti u svim većim turističkim agencijama, agencijama Jadrolinije ili se o njemu informirati na na njihovim web stranicama www.jadrolinija.hr.

https://www.facebook.com/events/319941158949359/