RITUAL HODANJA PO ŽERAVICI-ZVIJEZDE HODAJU PO ŽERAVICI U ZAGREBU!

Nakon Slavonije evo nas i u Zagrebu, RITUAL HODANJA PO ŽERAVICI-ZVIJEZDE HODAJU PO ŽERAVICI U ZAGREBU!

GORI LJUBAV SAD U NAMA!
Vrijeme održavanja: 16. 6. 2019. godine s početkom u 15,00 satiMjesto održavanja: JOCKEY KLUB HRVATSKE, Zagreb, Karlovačka cesta 80 K

Organizator: ZdraVal, Centar probuđene životne energije, Ulica Ive Tijardovića 18, Zagreb
Voditeljica Rituala: Valentina Garačić

Cilj nam je probuditi energiju vatre u nama te time i energiju LJUBAVI među nama (kao što pjeva Zdravko Ćolić)!

Ritual hodanja po žeravici je jedinstvena metoda energetsko-terapeutskog rada koja se primjenjuje na naš um, fizičko tijelo i duh te sva ostala "tijela" koja nas sačinjavaju i okružuju.

Bit cjelokupnog Rituala je biti prisutan u trenutku, biti "ovdje i sada", što postižemo cjelodnevnom pripremom te raznim tehnikama duhovno energetskog rada. I postići stanje stapanja s energijom vatre ("probuditi vatru u nama"), kada shvatimo da su strahovi samo plod našeg uma i da ih možemo prevladati.

I ne samo da možemo, nego i HOĆEMO!

I to najboljom metodom hodanja po žeravici, jer vatra je jedini element koji se ne može onečistiti!

Vatra pali sve ono što nas opterećuje i sputava u našim životima, vatra čisti naše blokade, vatra budi energiju u nama, vatra djeluje na živčane završetke u stopalima i refleksne točke svojom toplinom te tako djeluje blagotvorno na cjelokupni naš organizam.

I to još danima nakon Rituala kada imate osjećaj da možete pomicati stijene!

Na Ritualu se spajamo s vatrom, ali i sa Zemljom i uzemljujemo i puštamo svu našu nepotrebnu, suvišnu energiju koja nam stvara neravnotežu u tijelu da iz nas prijeđe u Zemlju.

Jer današnji način života nas čini previše naelektriziranima i potrebno je taj elektricitet otpustiti van sebe u Zemlju.

A, najbolji način za to je hodanje bosi po Zemlji i po žeravici.

Još jedna dobrobit cjelokupnog Rituala je kada probudimo našu unutarnju vatru te ako imamo bilo koje izazovno područje života ili neki cilj koji bi voljeli ostvariti tada usmjerimo svu probuđenu energiju u taj cilj i ostvarenje je vrlo lako moguće i događa se mnogima.

Za one kojima se ovo čini previše drastična metoda i koji misle da je nemoguće, mogu samo savjetovati da dođete i probate, bez obveze da morate hodati!

Jako su bitne pripreme koje provodimo, u obliku meditacija, disanja, yoge smijeha, igranja, plesanja, pjevanja, tako da već ako taj dio prođete napravili ste jako puno! Nitko nije obvezan hodati po žeravici, ako ne želi.

Iz tog razloga i počinjemo u 15,00h, a sam čin hodanja po žeravici će biti oko 21,00h.

U cijenu je uključena i topla večerica na kraju Rituala kada dijelimo Potvrde i čestitamo jedni drugima, ali prvenstveno sami sebi.

Potrebno je ponijeti:

-laganu udobnu odjeću i obuću (sportsku)
-podlogu za ležanje na tlu i dekicu
-bočice vode
-hranu, ako mislite da ćete ogladnjeti do 22h :-)

Voditeljica Rituala:
Valentina Garačić
O meni više možete pročitati na web stranici zdraval.hr i na facebook stranici @ZdraVal, Centar probuđene životne energije.

Obvezna je prijava na broj mobitela 098/394-318 ili mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Cijena (energetska razmjena): 400,00 kn
Za prijave do 2. 6. 2019. godine, cijena je 360,00 kn.

Prilikom prijave isti iznos potrebno je uplatiti na broj računa IBAN: HR2923400091160538650, ZdraVal, obrt za usluge i trgovinu, Ulica Ive Tijardovića 18, Zagreb, uz opis Poduke-Hodanje po žeravici.

Pripremite svoja stopala i vidimo se, tko zna, možda i poletimo na vatri!
Veselim se prvenstveno pozitivnom druženju!
I svi ste dobrodošli!

Valentina ⭐???⭐

ZdraVal, Centar probuđene životne energije
Ulica Ive Tijardovića 18, 10000 Zagreb
Tel: 01 201 8001
Mob: 098 394 318
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Web: zdraval.hr
Facebook: @ZdraVal