ThetaHealing® vježbaonice u svibnju u Theta Centru - Tema je: Sram

Ovaj mjesec vježbaonice za theta praktičare su u sljedećim terminima:
RIJEKA: 31.05.2019. od 18 do 21 sat
ZAGREB: 01.06.2019. od 18 do 21 sat
Preduvjet je završen Osnovni tečaj ThetaHealing®-a

Lokacije:
RIJEKA: Udruga Althaea, Šetalište Andrije Kačića Miošića 8a
ZAGREB: Theta Centar, Okićka 25

Tema je: Sram
“Srami se što si to napravio” – kaže majka/otac djetetu, “Ima da se sramiš”.

Jeste li ovo kad doživjeli?
Sram je emocija koja razara unutrašnjost osobe i gradi zidove prema slobodnom protoku energije u našem životu. Ako osjetimo sram zbog nečega ili nekoga i propustimo tu emociju kroz sebe ona neće biti štetna. Može biti i korisna da nam ukaže na možebitnu štetnu radnju koju smo napravili. No kada se ta emocija nameće u želji da se iskontrolira drugu osobu (pogotovo djecu, koji su jako podložni toj emociji), onda se stvaraju programi srama, koji re-kreiraju sram ponovno i ponovno u našem životu.
Ova vježbaonica ima za zadatak objasniti vam pojavu i utjecaj srama na ljudsku psihu i duhovno zdravlje, te da se kroz vježbanje primjene metode kopanja otpusti sram iz našeg sustava te reprogramiraju programi koji stvaraju sram ponovno i ponovno.

Zašto raditi na sramu?
Ova emocija će djelovati slično i mehanizmu nerazvijenog ega, sprječavat će da se upustimo u istraživanje života, u rast i djelovanje u onome što želimo postići. Sram nas može zaustaviti da izgovorimo prave riječi u pravo vrijeme. Zbog srama možemo propustiti predati molbu za posao, pristupiti osobi koju volimo ili zatražiti povišicu plaće koju zaslužujemo. Zbog srama možemo skrivati obiteljsku tajnu i time štetiti svim članovima u sistemu.

Želite li duševni mir i fizičko zdravlje, bilo bi dobro da iscijelite sram i programe srama kod sebe.

PRIJAVE:
Prijave su obavezne na email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Energetska razmjena je 50 kn.