RAD S BILJKAMA, OTOK KRK, THETAHEALING TEČAJ ®

Seminar za theta praktičare

Da šume iscjeljuju, stara je istina. Kako, zašto, i što možemo učiniti za njih i one za nas, saznat ćemo na ovom seminaru na zabavan, lagan i nadasve zanimljiv način.

Ovaj jednodnevni seminar nas vodi k potpunom osvještavanju povezanosti s čudesnim svijetom biljaka. Otkriva povezanost koju imamo s drugim nivoom postojanja: biljkama, vilama i elementalima. Postizanjem te harmonije s drugim nivoom mi učimo kako biljke koriste svjetlost da bi iscjeljivale, te da istu moć imamo i mi.

Saznat ćete kako i zašto su drveća najmudrija bića na planeti i zašto se često spominju u legendama, te kako primiti iscjeljenje od ovih mudraca.

Preduvjet: Osnovni DNK2 tečaj + Napredni DNK2 tečaj + Kopaj dublje tečaj

Ako vas biljke privlače i zanimaju, ovo je seminar za vas.
Naučit ćete:
♦ kako se povezati s biljkama,
♦ uzgajati ih,
♦ iscjeljivati,
♦ komunicirati s njima… i još puno puno toga.

TEČAJ PODUČAVA:
Sunčica Kužilek Pistotnik, Master & Certificate of Science of ThetaHealing®, najveće priznanje u ThetaHealing® tehnici koje dodjeljuje THInK-a (Theta Healing Institute of Knowledge).
Sunčica je inače samostalni učitelj u Zagrebu, a za ovaj tečaj je gost Theta Centra, na predivnoj lokaciji ranča na otoku Krku.

TERMIN: 14.06.2019.
Petak 8:00 - 16:00

MJESTO ODRŽAVANJA:
Tečaj se održava na ranču konja u Njivicama, koji je okružen prekrasnim šumama i jezerom, gdje ima mnoštvo različitih vrsta biljaka i životinja.

CIJENA:
140 € plativo u kunskoj protuvrijednosti. Prilikom prijave plaća se nepovratna kotizacija u iznosu od 300,00 kn. Preostali iznos možete uplatiti zajedno s kotizacijom ili donijeti na dan početka tečaja pola sata prije početka. Detalje za uplatu kotizacije dobit ćete nakon što popunite prijavnicu.

PRIJAVE:
Prijave traju do: 12.06.2019.
Preko prijavnice na našoj web stranici na ovom linku.

Dane kasnije 15. i 16.06.2019. na istoj lokaciji održava se tečaj RAD SA ŽIVOTINJAMA, o njemu možete pročitati više ovdje.