Duhovno i emocionalno iscjeljivanje

HRVATSKI INSTITUT HOLISTIČKOG ISCJELJIVANJA
Ciljevi radionice:
1.BODY WORK - SCAN
2.ISCJELJIVANJE, BALANSIRANJE ENERGETSKIH CENTARA I PODIZANJE VIBRACIJE UZ POMOĆ UZAŠLIH MAJSTORA
3. INTEGRACIJA I ŽIVOTNA PITANJA
4. INICIJACIJA/ UGRADNJA OSJEĆAJA LJUBAVI

Četvrtak, 29. kolovoza 2019. u 18:00 – 21:30
Vrbik, Zagreb, Hrvatska

1.BODY WORK - SKAN
Jedno Ti možeš sama sebi pomoći kako bi se iscijelila.
Stvarno iscjeljenje neće se dogoditi sve dok ne ostvariš integraciju Duše.
Ništa ne trebaš. Jedino trebaš voljeti sebe. Tada se sve događa s lakoćom.
Krećemo na putovanje prema Božanskom, istinskoj Tebi uranjajući u sebe. Vodit ću te kroz proces ponutrašnjenja kako bi prepoznala, pratila kakvi su ti osjećaji, emocije u pojedinom dijelu tijela tijekom vođene meditacije, gdje osjećaš težinu, bol, pritisak, pulsiranje jer sve što nam se događa ostavlja trag, zapis na našim stanicama, a najčešće se ne obraća pažnja jer je mnogima nametnuti dnevni tempo te niti ne razmišljaju kako se osjećaju. Iako su prisutne glavobolje, bolnost u vratnom ili leđnom dijelu, utrnulost, strahovi, panični napadi, nesigurnost, poremećaj spavanja, bolne mjesečnice…….. Programirana si: Ja to mogu jer moram sve stići obaviti!? I namećeš si sve više obaveza i poslova. A gdje si u tome Ti? Sve tvoje, tuge, povrede razočaranja,grubosti, vjerovanja, programiranja, negativni naslijeđeni obrasci ponašanja, mentalne blokade….. ostavili su duboki trag u tvojim energetskim centrima, biopolju. Naučit ćeš početi slušati što Ti tijelo govori. Svi smo tkanje energije koja je nevidljiva, ali je osnova svega. Svaka bolest i svaki tjelesni organ imaju vlastitu frekvenciju ili vibracijski uzorak. Dopustit ćeš si pronaći istinsku sebe, a ponavljajući vježbu kod kuće s vremenom ćeš se svjesno prepustiti Izvoru, Oceanu ljubavi, Životne energije da te vodi da te nosi i da ti donosi mirnost obilja.

2.ISCJELJIVANJE I BALANSIRANJE ENERGETSKIH CENTARA UZ POMOĆ UZAŠLIH MAJSTORA
PODIZANJE VIBRACIJE UZ POMOĆ UZAŠLIH MAJSTORA
Povremeno je potrebito pročistiti, balansirati, energizirati tjelesne energije kako bi se postigao tjelesni i duhovni sklad. . Počet ćemo s prvim energetskim centrom koji nam daje poduku vezanu za materijalni svijet kako bismo se povezali s našim arhetipom, bolje razumijeli osobnu i duhovnu moć…..
Balansirajući prvu čakru, dovodeći je u ravnotezu krajnji cilj je stjecanje moći i samospoznaje što se ugrađuje u naše podsvijesno te postajemo sigurniji, zaštićeni u ovom materijalnom svijetu za koji osjećamo pripadnost te možemo nastaviti putovanje usklađujući drugu, treću čakru….. prema našoj Duhovnoj svijesti.
Namjera je energizirati, pročistiti i balansirati sve energetske centre kako bismo se osjećali bolje te se uspješnije nosili sa svakodnevnim zahtjevima bilo da su pozitivni ili negativni jer sve ostavlja zapis, trag na našim stanicama. Zašto se ne bismo osjećali bolje?!
Svako područje tijela odašilje energiju određene frekvencije. Kada smo zdravi, «u skladu» smo.
Dio tijela koje ne odašilje energiju prema svojoj iskonskoj frekvenciji ukazuje na mjesto problema. Smanjeni protok suptilne energije kroz jednu čakru može uzrokovati poremećaj funkciranja bilo koje glavne endokrine žlijezde. Na primjer, smanjeni energetski tok kroz čakru grla može izazvati hipotireozu.

Promjena u intenzitetu frekvencije ukazuje promjenu u naravi i ozbiljnosti bolesti i otkriva blokade i poremećaje. To je kratki opis «vibracijske medicine» čije se naznake nalaze u drevnim medicinskim praksama i vjerovanjima od kineske tradicionalne medicine, urođeničkih šamanskih praksi kao i u narodnim medicinama.
Sama energetska medicina nije novina, ali sam uvjerena da je moje tumačenje i
korištenje te energije kroz Metodu Radost buđenja za duhovno iscjeljivanje u
tretmanima jedinstveno.

3. INTEGRACIJA I ŽIVOTNA PITANJA
Dajem Ti mogućnst da sve inegriraš i postaviš osobna pitanja.
Za prisustvo na radionici nisu potrebita prethodna znanja. Svi ste dobrodošli.
Tvoje ulaganje u sebe:,350kn, a dovedeš li prijatelja/ cu za tebe je300,00kn
POKLON svim prisutnima koji će željeti , a prisustvovali su/će na pet radionica koje organizira HI – HI Radost buđenja ostvaruju 50% popusta na inicijaciju u Reiki I stupnja. ( Poklon mogu darivati dragoj osobi ). Pod istim uvjetima bit će omogućene i slijedeće inicijacije.

4. INICIJACIJA/ UGRADNJA OSJEĆAJA LJUBAVI
Potrebna je prijava na radionice jer je broj mjesta ograničen, a mjesto se rezervira prijavom uz uplatu.
Mjesto održavanja: Zagreb, Vrbik

PRIJAVE I INFORMACIJE ISKLJUČIVO PUTEM mob.-a: Melita 091 1790079

HRVATSKI INSTITUT HOLISTIČKOG ISCJELJIVANJA RADOST BUĐENJA
mail : Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
www.facebook.com/MelitaJoyOfAwakening
www.facebook.com/SoulWhispererMelitaYoyofAwakening

Prilikom prijave potrebno je uplatiti puni iznos od 350,00kn/300,00kn ili za rezervaciju mjesta 100,00kn,na samoj radionici. U slučaju nemogućnosti dolaska uplata se ne vraća /javiti tri dana ranije/ , ali ti ne propada Moći ćeš ju iskoristiti za istu ili neku drugu radionicu.
Love is the best medicine!
Za prisustvovnje na radionici nije potrebno nikakvo prethodno znanje. Mlađi od 18 godina mogu sudjelovati na radionici samo uz pristanak roditelja.
Doći u ugodnoj i udobnoj odjeći i obući. Ponijeti bočicu vode te bijelu ili svijetlu maramu .
Voditeljica radionice zadržava pravo promijene termina ili lokacije u slučaju spriječenosti ili više sile ili ako se ne prijavi pet polaznika.
Hvala na razumijevanju.

Veselim se druženju !
Voditelj radionice:
Soul WhispererMelita
HRVATSKI INSTITUT HOLISTIČKOG ISCJELJIVANJA RADOST BUĐENJA
HI - HI Radost buđenja

Metoda Radost buđenja
dipl.homeopatkinja, London International College of Homeopathy
International Academy of Classical Homeopathy
Contemporary College of Homeopathy – post graduate
Bachova cvjetna terapija
aromaterapeutkinja
trenerica osobnih i duhovnih vrijednosti
Reiki, Tetha, Kidanje veza, Intuitivna anatomija, Bars, Rekonekcija, Reprogramiranje, …….

Autorica sam projekta Joy of Awakening- Radost buđenja u čijem se okrilju njeguju razne metode i tehnike tvoreći jedinstvenu sinergiju - osmišljeni pristup za svaku osobu na putu prema Bezuvjetnoj Ljubavi. U tu svrhu nakon energetske dijagnostike, aromaterapeutskog savjetovanja ili homeopatske konzultacije koristim jednu ili više metoda u dogovoru s klijentom, a u svrhu najoptimalnijeg rješenja za klijenta.
Održavam tematske radionice kao i predavanja za građanstvo s ciljem promicanja holističkih metoda. Usmjerenje je energetska medicina. Klijent je tkanje energije te ga se uči kako potaknuti unutarnje snage koje poboljšavaju zdravlje.
U terapeutskom iskustvu s više od 25 godina primjenjujem Metodu Radost buđenja u kojoj se sljubljuje više metoda ili primijenjuju pojedinačno, a u datom trenutku klijentu pružaju, blago iskustvo iscjeljivanja.
Mnogi ljudi misle kako je moj život savršen. Naravno da kao i svi imam uspona i padova, ali znam da sve što se dešava događa se za moje najviše dobro.
Prije nekih petnaestak godina tražila sam homeopatski pripravak da me „spusti na zemlju“jer iako živim duhovnost, podučavam ljude da najprije moraju naučiti „koračati Zemljom“ da bi mogli krenuti putem duhovnosti jer kada se emocije samo zakopaju pod tepih gdje se gomilaju, stvaraju kvrgu/nedobro te jednog dana buknu, a mašta i iluzija mogu svašta.
Kada me sretnu na cesti ili posjete kao klijenti mnogi ostanu začuđeni: Kako jedna sasvim obična žena koja može biti i neprimjetna ima tako duboke uvide i duhovne spoznaje, komunicira s Vodičima, Duhovnim vodstvom, Anđelima, Vilama…, a opet me mogu sresti na koncertu, kazalištu, plesu…..
Ono što ti htjedoh reći je da Duhovni put odnosno Radost buđenja za mene uključuje meditaciju, mantre, molitvu, pjevanje, pomaganje, mnogo vremena provodim u tišini prirode, ali i u uživanju u životu družeći se s ljudima, mojom obitelji uz iskren osmijeh na licu na putovanju koje je ponekad uzburkano, a ponekad osunčano, ali znam da se sve događa za moje najviše dobro te smirena čekam povratak svom Domu što želim i Tebi.
Love is the best medicine.