Ritual "Zvijezde hodaju po žeravici!" Nema straha, samo ljubav!

Uspjeli smo organizirati i manifestirati još dva jesenska termina za Ritual "Zvijezde hodaju po žeravici" i to na prekrasnim mjestima s nevjerovatnom pozitivnom energijom.

Termini su:

- 26. 10. 2019. godine (subota) s početkom u 14 h na prekrasnoj Etno kući pod Okićem, Podokićka 40, Klake 10435 (kod Samobora)

- 16. 11. 2019. godine (subota) s početkom u 14 h u prekrasnim Rudama, na adresi Palačnik 100, 10430 Rude (kod Samobora)

U Rudama će nam prekrasna Višnja Bilen svirati gongove.
Višnju možete vidjeti na facebooku pod Visnja Shanti, Centar Shanti i www.shanti.hr

Ovim putem pozivam sve Zvijezde koje su se već družile s nama da ponovimo opet ovo nevjerovatno posebno iskustvo, a posebno pozivam NOVE ZVIJEZDE koje još nisu probale hodati po žeravici da se otvore, ohrabre i prihvate još jedan novi izazov u životu. Vjerujte mi biti će vam to jedno nezaboravno iskustvo !

Diljem svijeta mnogi su narodi i kulture prakticirali hodanje po
žeravici, a kažu da najraniji podatak potječe iz željeznog doba Indije, oko 1200 godina pr. Kr.

Hodanje po žeravici, spada u najstarije duhovne obrede koji su se primjenjivali kao način pročišćavanja, obred prolaza, testa snage i hrabrosti pojedinca ili u religiji kao test vjere.

Ritual je prilagođen svim ljudima bez ikakvih razlika, pa i djeci, bitno je doći otvorenog uma, po mogućnosti bez očekivanja i prepustiti se samom Ritualu. Tada se na kraju spontano i prirodno dogodi i hodanje po žeravici, predamo se vatri s povjerenjem i osjetimo njen poziv. I oni koji su se u početku bojali samog čina, na kraju hodaju. Već samim sudjelovanjem na Ritualu postiže se jako puno, pa tako nije presudno donijeti odluku o hodanju po žeravici, nego sudjelovati u pripremama otvorenog uma. Bitno je ne odustajati i ustrajati.

Bit Rituala je buđenje životne energije u nama, energije vatre i ljubavi, pa se zato najviše radi na čakri solarnog pleksusa i srčanoj čakri, podizanju vibracije energije cijelog tijela kroz pripreme, ali i smirivanju energije - uzemljavanju, kako bi se u tom kontrastu stvorila ravnoteža.

Zato radimo meditacije, pa razne vježbe, smijemo se, pjevamo, plešemo, sviramo, čitamo poeziju. Pokušavamo postići stabilnost našeg bića te time pojačati snagu i hrabrost za sam prelazak preko žeravice. Radimo i na 'spaljivanju' naših nepotrebnih strahova, trauma, blokada koje smo dobili kroz ovaj život, sami stvorili, naslijedili, a neke čak energetski prenijeli iz prošlih života. S obzirom na to da su uzroci bolesti naše neizražene emocije, koje smo negdje nesvjesno pohranili, radimo na otpuštanju tih emocija (neisplakanih suza) kroz smijeh i fizički pokret te smirivanje uma i postizanje stanja bez misli. Upravo tim prepuštanjem samom Ritualu i povjerenju u voditelja dolazimo do prisutnosti u sadašnjem trenutku našeg bića gdje postižemo stanje u kojem je sve moguće, pa tako se često i događaju razna 'čuda' na Ritualu i poslije, polaznicima se ostvare neke želje, iscjeljuju se razne bolesti, mijenja im se život i kvaliteta života nabolje. Mi to možemo nazvati čudima, ali to je upravo posljedica čišćenja našeg cjelokupnog sustava i rada na uzrocima bolesti. A to je i bit cjelokupne duhovne i energetske prakse pojedinca.

Vatra ima značenje za nas kakvo joj mi pridajemo. Jer, sva energija na ovom svijetu je neutralna, jedino je naša percepcija ta koja će joj dati značenje. Vatru možemo smatrati opasnim elementom koji pali i uništava i koje se trebamo bojati ili je vidjeti kao potrebnu životnu energiju, prijateljsku i energiju ljubavi i zajedništva. Također, vatra je korisna jer služi za kuhanje, grijanje.
Vatra je, zanimljivo, jedini element na Zemlji, za razliku od zemlje, vode i zraka, koji se ne može onečistiti. Stoga je idealna za pročišćavanje tijela, uma i duha. Vatra polaznicima predstavlja izazov i kada uspješno bosi prehodaju žeravicu postižu stanje ekstaze koje im uveliko pomaže za suočavanje s daljnjim životnim izazovima. Polaznici znaju često reći: 'Ako sam mogao/la prehodati bos/a žeravicu, mogu sve u životu!'. Istovremeno toplina koja se još danima osjeti kako kola kroz naše noge, pozitivno djeluje na refleksne točke na stopalima i na živčane završetke. Polaznici nakon Rituala osjećaju svojevrsno pročišćenje i oslobođenje od nepotrebnih uvjerenja koja su ih sprečavala da žive istinski slobodan život.

Zdravstveno djelovanje Rituala je buđenje cjelokupne energije vatre i ljubavi u nama, cjelokupne životne energije organizma što može rezultirati iscjeljenjem raznih bolesti. Garancija nema, ne možemo predvidjeti, jer ovisi od mnogo faktora, ali razna iscjeljenja su se događala na samom Ritualu i poslije. S druge strane, duhovno značenje je spoznaja vlastite istine, spoznaja iluzije u kojoj živimo te suočavanje sa samima sobom, svojevrsno duhovno buđenje. Tada spoznajemo da su strahovi nerealni proizvodi našeg uma i da su iluzorni, da se većinom ne realiziraju i da je nepotrebno trošenje energije pridavanjem pažnje onome što nam čini da se loše osjećamo. Ritualom budimo svjetlost vatre u nama i ne borimo se protiv tame, nego ju i sebe osvjetljujemo ili osvještavamo.

Pripreme prije Rituala radi voditelj/majstor, koji svojom energijom, meditacijama i kreativnim vizualizacijama stvara i kreira Ritual na energetskoj razini prije same fizičke manifestacije. Obavezno je energetsko čišćenje prostora gdje se odvija Ritual i drva kojima se pali vatra te podizanje vibracije istih.

Bitno je fokusirati se i na energiju misli i na određene želje koje imamo koje bismo voljeli da nam se ostvare u životu, ali je bitno da te želje dolaze iz duše i srca, ne ega ili straha te s tim ciljevima prelaziti žeravicu. Mnogim polaznicima su se želje i ciljevi vrlo brzo ostvarili. Pripremom dakle postižemo i mentalnu koncentraciju i fokus na ostvarenje ciljeva. Pripremama postižemo 'posebno stanje', stanje bez misli, 'izvan razuma', kada nas sam čin predavanja vatri, prepuštanja, povjerenja, ljubavi i zajedništva jednostavno povuče (osjetimo poziv) i prenese preko žeravice.

Potrebno je ponijeti:

- udobnu odjeću i obuću (sportsku), kratkih i dugih rukava
-papuče/natikače/japanke
-podlogu za ležanje na tlu, dekicu, jastuk
-bočice vode
-hranu, ako mislite da ćete ogladnjeti do 22h

Voditeljica Rituala: Valentina Garačić
O meni više možete pročitati na web stranici zdraval.hr i na facebook stranici @ZdraVal, Centar probuđene životne energije.

Obvezna je prijava na broj mobitela 098/394-318 ili mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Cijena: 500,00 kn

Odobravamo popust ukoliko povedete prijatelja, partnera, dijete, roditelja, pa je tako cijena za dvije osobe 800,00 kn, za tri 1200,00 kn, za četiri 1600,00 kn...

U cijenu je uključena i topla večerica na kraju Rituala kada dijelimo Potvrde i čestitamo jedni drugima, ali prvenstveno sami sebi.

Prilikom prijave isti iznos potrebno je uplatiti na broj računa IBAN: HR2923400091160538650, ZdraVal, obrt za usluge i trgovinu, Ulica Ive Tijardovića 18, Zagreb, uz opis Poduke-Hodanje po žeravici.

Pripremite svoja stopala i vidimo se, tko zna, možda i poletimo na vatri!

Veselimo se prvenstveno pozitivnom druženju!

I svi ste dobrodošli!

Valentina ⭐???⭐

Obzirom da postoji mogućnost spavanja u apartmanu na Etno kući pod Okićem za sve informacije kontaktirajte gosp. Marijana Slakopera na 098 92 88 773 i pogledajte www.etno-kuca.hr i Etno kuća pod Okićem.
Ukoliko imate kakvih pitanja glede Ruda i mjesta održavanja žeravice na adresi Palačnik 100, kontaktirajte gosp. Darka Vrljića na 098 357 800.

Link: https://www.facebook.com/events/2525965844298632/?ti=cl

Zdraval, Centar probuđene životne energije
Ulica Ive Tijardovića 18
10000 Zagreb
Tel: 01 201 8001
Mob: 098 394 318
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Web: zdraval.hr
Facebook: @ZdraVal