MALA ŠKOLA ENERGETSKOG ISCJELJIVANJA I KVANTNO ISCJELJIVANJE UZ POMOĆ VISKA

UVODNA RADIONICA ZA MALU ŠKOLU ENERGETSKOG ISCJELJIVANJA
Dvosatna radionica u Zagrebu, ponedjeljak, 21.10. od 19-21h

Privlači vas energetski rad i htjeli biste steći vještine energetskog iscjeljivanja, bilo za osobni rast i razvoj ili kao dopuna nekom obliku rada s klijentima ? Nova sezona Male škole energetskog iscjeljivanja kreće početkom studenog, pa na ovoj Uvodnoj radionici saznajte osnove rada i energetskog iscjeljivanja koje možete naučiti ako se pridružite školi.

Na uvodnoj radionici proći ćemo osnove koje se uče u Školi, te ćete primiti nekoliko snažnih energetskih tretmana koje i sami možete naučiti raditi na školi:

– Čišćenje energetskog polja i 4 energetska tijela, dubinsko čišćenje slojeva aure, čišćenje implantata i entiteta, čišćenje 13 čakri; aktivacije s iscjeljujućim frekvencijama kristala

– Iscjeljivanje i otpuštanje negativnih emocija i uvjerenja uz pomoć energetskih aktivacija, te
iscjeljivanje uz pomoć Arkturijanskih frekvencija – povisite razinu energije, životne sile, motivacije i volje

– Iscjeljivanja s arkturijanskim frekvencijama i energijom zmajeva – Dragon Healing: čišćenje srca i trećeg oka; rad na iscjeljivanju odnosa s nekom osobom; postizanje mira, mentalne jasnoće i razvijanje intuicije.

Cijena: 200 kn, prijave kroz niži obrazac ili na mail multidimenzija@gmail.com
Više o školi na www.multidimenzija.com

KVANTNO ISCJELJIVANJE UZ POMOĆ VISKA
Jednodnevni seminar u Zagrebu, subota 26.10. od 10:30 - 17h

1 MODUL - UVOD
- Što je visak, što je kvantno iscjeljivanje viskom. Zaštita, čišćenje i programiranje viska. Blokade u korištenju viska i kako ih ukloniti. Kretnje viska i što one znače. Koje je optimalno stanje uma za rad s viskom. Što čini točnog/snažnog iscjejitelja s viskom i kako to postići. Energetska aktivacija za usklađivanje s Izvorom - za jačanje vašeg energetskog kapaciteta

2. MODUL - Energetski menedžment s viskom i uz pomoć grafikona

Energetska aktivacija za aktiviranje obje moždane polutke (tzv. wholebrain thinking) i jačanje intuicije.

Osnovne programirane komande za iscjeljivanje, upravljanje energetskim sustavom i održavanje visoke razine energije. Kako viskom ukloniti i očistiti bilo koju negativnu emociju ili stanje; kako viskom učitati u energetsko polje bilo koju poželjnu emociju / stanje.

3. MODUL - Rad s grafikonima na razne teme
Kako dobivati odgovore i raditi razna očitanja uz pomoć predložaka i grafikona (tzv. pendulum charts). Uključen je i priručnik s više od 30 grafikona u boji koje možete koristiti u daljnjem radu. Kako npr. donositi bolje odluke, očitati vjerojatnost nečega, postotak usklađenosti s nekom odlukom, osobom ili mjestom; kako provjeravati rad čakri, očitavati razine svijesti, vibracije u tijelu, emocije i energetska stanja i slično.

4. MODUL - Očitanje zdravlja
Rad s nizom grafikona povezanih sa zdravljem, provjera zdravlja, energetskih tijela, čakri, optimalne težine, koji minerali/vitamini vam trebaju ili nedostaju, rad organa, žlijezda i tjelesnih sustava, koje terapije bi vam mogle koristiti u iscjeljivanju.

Rad s viskom je izvrsna metoda za jačanje intuicije, jer korištenjem viska povezujete se s višom silom, vašom podsvijesti ili univerzalnim umom. Na seminaru ćemo raditi s bezgraničnim Izvorom svega što jest, kao najvišom instancom - preko koje ćemo dobivati odgovore i informacije.

Priručnik u boji uključen u cijenu, te certifikat o završetku.
Datum: subota, 26. listopada u 10:30 - 17 h (mjesto održavanja ću potvrditi po prijavi)
Cijena: 1.500 kn

Prijave na niži obrazac ili putem emaila multidimenzija@gmail.com
www.multidimenzija.com

Prijavnica: MALA ŠKOLA ENERGETSKOG ISCJELJIVANJA I KVANTNO ISCJELJIVANJE UZ POMOĆ VISKA
♦ 

Photo by PAUL SMITH on Unsplash