PUTOVANJE „MISTERIJE MAYA“

PUTOVANJE „MISTERIJE MAYA“ |  22.7.2010.-10.8.2020.

ORGANIZACIJA:
Dean Herenda i Vesna Šantak
Predavanja o piramidama, vođenje mayanskih energetskih vježbi
i mayanskih meditacija: Vesna Šantak

Prijave za povoljniju cijenu putovanja do 27.11.2019.
Prijave su moguće i nakon tog datuma, no tada je cijena putovanja
viša zbog skuplje avionske karte.
Za prijave i sve dodatne informacije o putovanju pišite na email:
vesna.etznab138@gmail.com

Pozivam vas na jedinstveno putovanje na mjesta misterija Maya.
Na putovanju od 20 dana obilazimo važne lokacije: Teotihuacan, Puebla, Cholula, Oaxaca, Monte Alban, Mitla, Tehuatepec, San Cristobal de las Casas, Palenque, Tikal, Xunantunich, Tulum, Coba, Chitzen Itza, Uxmal, Merida.

Putovanje „Misterije Maya“ 2020. je sinkronizirano sa mnogim važnim ciklusima za razvoj svjesti.

22.7.2020. krećemo avionom iz Zagreba. Za važan događaj Dana izvan vremena 25.7.2020. ćemo biti na Piramidi Sunca na Teotihuanacanu. Jedinstven događaj i posebno iskustvo koje nas vraća u davnu prošlost, kada su drevne kulture Mesoamerike dolazile u grad Teotihuacan odati svoje poštovanje planeti Zemlji, Suncu, Mjesecu i nasljeđu sa Zvijezda. 
26.7.2020. započinje tradicionalna mayanska nova godina, sa kojom ulazimo u novi ciklus evolucije svijesti i razvoja telepatije u trajanju od 13 godina. U programu je proslaviti ulazak u novi ciklus razvoja svijesti na Teotihuacanu.
Za vrijeme našeg boravka u Meksiku,
28.7.2020. počinje jedan ciklus od 20 dana unutar kalendara Tzolkina. Naše putovanje će se upravo događati unutar tog ciklusa pojačanih energija. U tom periodu će planeta Zemlja biti u ciklusu posebno visokih frekvencija. Biti ćemo podržani iscijeliti prošlost, transformirati sadašnjost, kreirati budućnost. Jedna od mnogih uloga mayanskih piramida je da generiraju višedimenzionalne frekvencije visokih titraja i da ih odašilju, kako bi se informacije evolutivnih procesa širile planetom. Na ovom jedinstvenom putovanju, ćemo imati prilike povezati se sa tim visoko vibrirajućim frekvencijama na piramidama i hramovima Maya, otvoriti nove mogućnosti za novi evolutivni ciklus na osobnom i planetarnom nivou.

PROGRAM NA PIRAMIDAMA

Na putovanju obilazimo sveta mjesta Maya, povezujemo se sa misterijama Maya. Mayanski gradovi su izgrađeni na način da svojom arhitekturom odražavaju

Zvjezdanu mapu neba na Zemlji. Svaki grad je povezan sa određenim ciklusima u galaksiji, sa zvjezdanim sistemima u galaksiji. Na taj način je puno znanja i poruka ostavljeno za ovo naše vrijeme i budućnost. Zbog toga je svako nalazište mayanskih gradova važno nasljeđe za cijelu planetu Zemlju, za cijelo čovječanstvo..

Piramide i hramovi Maya su sveta mjesta, sagrađeni na posebnim energetskim mjestima na planeti Zemlji. Arhitektura osim svojom vrhunskim umjetničkim izrazom, izgrađena je da aktivira određene centre na planeti Zemlji, kako bi kanalizirala i generirala energiju galaktičkih zraka, planete Zemlje i Solarne svijesti. Svaki grad, svaka piramida ima posebnu ulogu u energetskom smislu, u primanju i odašiljanju frekvencija koje su povezane sa evolutivnim procesima svih bića na planeti Zemlji. Svoja znanja Maye su ostavile za budućnost ukodirane u gradove, hramove, piramide, kroz svetu geometriju, umjetnost i kalendare. Znanje o Kozmosu, Galaksiji, Zvjezdanim sistemima, Solarnim sistemima, Životu, DNK, evoluciji svijesti, je upisano u piramide, hramove, skulpture, freske i kalendare.

Svaka od lokacija mayanskih piramida omogućava povezivanje sa sobom, svojim unutrašnjim bićem. Na svakoj od lokacija ćemo raditi povezivanje sa određenim prostorom na način kao što su to radile drevne Maye. Sa svakom lokacijom putnici se upoznaju kroz predavanja, određene rituale i meditacije.
Na ovom putovanju se susrećemo sa misterijama Maya i misterijom svojeg unutrašnjeg bića. Otkrivamo Tko smo? Koja je naša uloga u svijetu? Što zaista želimo? Što naše srce zaista treba?

Informacije o putovanju, programu i prijave: vesna.etznab138@gmail.com
Voditeljica meditacija, vježbi i predavanja : Vesna Šantak, članica Zaklade Zakona Vremena, Pokreta za Mir, te promjenu kalendara na 13 luna 28 dana. Održava radionice, predavanja, surađuje sa Law of Time org., prevodi tekstove Jose Arguellesa i Kozmičke povijesti. Uređuje blog koji je  linkom povezan na stranice Law of Time. Org. (službena stranica za Hrvatski jezik). Osim mayanskom kozmologijom, kalendarima, Kozmičkom povijesti bavi se mayanskom yogom – Yok' Hah, meditacijama svjetlosnog tijela, mayanskim iscjeljivanjem, Munay Ki 9 rituala. Sa praksom Hatha yoge i meditacijom započinje 1987. godine. 1990. vodi Hatha yogu u udruzi za Psihofizičku edukaciju i relaksaciju. Proučava kulturu i umjetnost Maya od 80'tih godina. Sa znanjima mayanskog kalendara i kozmičke povijesti se susreće na radionicama 2007. godine. Od 2007. godine Vesna Šantak se intenzivno bavi mayanskim kalendarom, Zakonom Vremena i učenjima Kozmičke povijesti. Uređuje stranicu na facebooku i blog mayanskog kalendara, prevodi tekstove dr. José Argüellesa i Stephanie South. Surađuje sa Law of Time - Zakladom za Zakon Vremena i

Galaktička istraživanja. 1998. godine je diplomirala na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu, smjer slikar-grafičar. Osim slikarstvom, kiparstvom, bavi se ilustriranjem knjiga, plesom, pedagoškim radom, edukacijom i art terapijom. Autorica je programa i projekata za djecu i odrasle iz područja likovnih umjetnosti, plesa i art terapije. Izlagala je na mnogim samostalnim i skupnim izložbama u Hrvatskoj i inozemstvu.

O mayanskom kalendaru i sinkronaru 13 luna 28 dana pratite na blogu:
http://vesnasantak138.blogspot.com/
Više o dnevnim čitanjima energije dana preko mayanskog kalendara možete patiti na facebook stranici.
http://www.facebook.com/mayanski.kalendar

Također na linku možete pogledati gostovanje u emisiji „Na rubu znanosti“, emisija o Mayanskom kalendaru: „Na rubu znanosti“.

In Lake'ch!MAYA PUTOVANJE 1