Seminar – Anđeli mog života

Rezervirajte 17. studenog 2019. za druženje u Zagrebu!

Vjerujem da ste već puno toga naučili o anđelima. Vjerujem da i razgovarate s njima, i mislite kako ste sve naučili i savladali. 

Dozvolite mi da vas razuvjerim, jer to radim i sebi svakodnevno. Taman kada pomislim da su mi sve rekli, sve naučili, odjednom izroni nova poruka, nova nit vodilja kako dalje u životu. 

Dozvolite mi da vam prenesem poruku vašeg anđela. I ako želite potvrdu onog što ću vam prenijeti, otvorit ćete anđeosku karticu koja će se nadovezati na moju poruku za vas.

Dozvolite si doći na ovaj seminar i saznati zašto ste osjetili poziv i odazvali se. Jer nakon seminara, sigurna sam da nećete biti isti. Puno toga će se promijeniti u vašim životima. 

Na seminaru vas očekuje i knjiga, koju ne možeš kupiti nigdje osim na seminaru. Napisana je kao ni jedna do sada. U  njoj ćeš saznati gdje se sve spominju anđeli, i jako ćete se iznenaditi. 

Mjesto održavanja: Hotel Academia, Tkalčićeva 88, Zagreb
Datum i vrijeme: 17.11.2019. od 9:00 do 18:30 h

Program seminara:
9:00 – 10:00 h Prijave uz kavu i kroasan

10:00 – 11:30 h Seminar I blok
– Predstavljanje i najava
– uzemljit ćemo se i priču nastaviti o anđelima i arkanđelima te iskustvima

11:30 – 11:50 h Pauza uz kavu

11:50 – 13:00 h Seminar II blok
– grupna meditacija na kojoj ćemo pokušati upoznati svog anđela
– Kako komunicirati s anđelima i otkriti njegovo ime
– Prenošenja poruka

13:00 – 14:00 h Pauza za ručak (u vlastitom aranžmanu)

14:00 – 16:00 h Seminar III blok
– Zašto se osjećamo umorno i iscrpljeno i kako si pomoći
– Presijecanje eteričnih veza
– Vježba
– Vrijeme za vaša pitanja i odgovore

16:30 – 18:30 h Druženje za VIP polaznike

Napomena: Molimo vas da dođete na vrijeme kako biste se prijavili jer seminar počinje točno u 10:00h

Ulaznice za seminar:

– BASIC ulaznica – 290 kn

– BASIC+BOOK ulaznica – 370 kn
Uključuje: Basic ulaznica + knjiga Anđeli mog života

– 3FRIENDS BASIC – 750 kn
Uključuje: paket od 3 BASIC ulaznice za polaznike koji se prijave zajedno

– VIP ulaznica – 690 kn
Uključuje: BASIC ulaznica, sjedeće mjesto u prvim redovima, knjiga, mini torba, 2h druženja nakon seminara 16.30-18.30h s predavačicom uz mini zakusku i pjenušac, odgovori na pitanja, anđeosko čitanje i iscjeljenje, potpisivanje knjige i fotografiranje

U cijenu BASIC ulaznice je uključeno: dvije pauze uz kavu te kroasan prilikom prijave, organizacija seminara i promocija, poklon iznenađenja

Prijavite se ovdje.

Sve dodatne informacije možete dobiiti na mail countryclubjaska@gmail.com i na link http://duhovnicoaching.com/seminar-andeli-mog-zivota/

Jana 300x300
Vodi Mirjana Bišćević

Dugo sam razmišljala trebam li svoje iskustvo i znanje, prikupljano godinama, podijeliti s javnosću, s vama. Pri tome sam stalno razmišljala hoće li to možda djelovati pretenciozno, hoće li biti krivo shvaćeno, hoće li biti korisno.

No, nakon svega, prevladah svoje brige i suzdržanost i odlućih ipak pisati tekstove koji bi mogli biti od koristi za čitatelje.

Sa svojih već nešto i više od 45 godina, s 20 godina iskustva rada s klijentima, vjerujem da imam što za reći na temu duhovnog coachinga. Znam, i osjećam, da ove dvije riječi možda i nisu kompatibilne – međutim, htjeli to priznati ili ne, duhovnost je svuda oko nas, a coaching je trenutno prilično popularan izraz ili, da kažem iskreno, trend, pa sam odlučila sjedinit to u jednu cjelinu.

Savladavajući mnoge terapijske tehnike, poput aromaterapije, kvantne harmonizacije, autogenog treninga, dodirom do zdravlja (“touch for health”, sva 4 modula), ThetaHealing®, Wingwave®Coaching, NLP, META zdravlje, kao i edukacije iz raznih tehnika masaža, na kraju zaključujem da je od sveg toga naučenog, od svog tog znanja ipak najvažnije – iskustvo u radu s klijentima. Ništa manje nije važan ni rad na sebi koji traje i danas, i vjerujem da nikad neće završiti.

Ponekad se osjećam poput glavice luka – jedan sloj se iščisti i onda, onako neprimjetno krenem s drugim i tako redom. Vlastitim iskustvom i naporom nadahnuti druge kako bi vidjeli da su pozitivne promjene moguće i da za njih nikad nije kasno… da, to volim raditi. Da, znam da time povećavam životnu energiju, da osiguravam duševni mir, da snažim emocionalnu stabilnost.
Da, o tome želim pisati na ovim stranicama, kroz savjete i preporuke, uz poneku lijepu poučnu priču.

Tehnike i metode:
• ThetaHealing® (THInK®)
• Wingwave® Coaching (NLP & Coaching Akademia, Nada Kaiser, PhD)
• NLP Practitioner, (DVNLP- Njemačko udruženje za NLP, IN – International NLP Institutes Berlin, preko NLP & • • Coaching Akademia, Nada Kaiser, PhD)
• 20 coaching tehnika (NLP&Coaching Akademija, Nada Kaiser, PhD)
• Učitelj Autogenog treninga po Schultzu (NLP & Coaching Akademia)
• Ciljana Kvantna Harmonizacija (Spiritus Movens)
• Aroma maser (Aromara, Zagreb)
• Limfna drenaža lica (Impuls, Zagreb)
• Bioterapija po metodi Zdenka Domančića
• Touch for Healt (Sva četiri modula, Vida – odaberi zdravlje, Zagreb)

Radim sa vama na vašim temama. Ono što smatram svojom prednošću jest veliki broj vrijednih i priznati tehnika koje koristim u svom radu. Stoga odabirem i primjenjujem upravo onu, koja je za vas i vašu temu najučinkovitija.