Poziv za predstavljanje škole meditacije

Pozivamo sve zainteresirane na uvodno besplatno predstavljanje Škole meditacije koje će se održati u petak 24.1.2020.s početkom u 19.30h u Tara Centru, Aleja pomoraca 23/17.kat.

Na ovom predstavljanju željeli bismo vam predstaviti program i cilj Škole meditacije koja kreće 31.1.2020.

Za koga je ova Škola meditacije?
Ako ste sada pomislili, „meditacija nije za mene, ne mogu smiriti um“, rekla bih vam, upravo jest za vas, jer ćete u ovoj školi naučiti kako to napraviti.

Ova škola je za sve one koji se do sada nisu suretali sa meditacijom, a voljeli bi isprobati, kao i za one koji su već isprobali neke meditativne tehnike, ali nemaju redovitu praksu, nisu sigurni u ono što rade i sl. Te za one, koji su isprobali meditaciju, ali im se činila teškom i smatraju da meditacija nije za njih.

Ova škola kreće od temelja; od položaja za meditaciju, teoretskog znanja što je meditacija, kojih sve vrsta ima, o tome što možemo postići sa meditacijom, preko konkretnih meditativnih vježbi koje nas polako uvode u stanje meditacije. Kako program odmiče, postepeno uvodimo sve dublje meditativne vježbe, te zajedno radimo na poteškoćama koje se javljaju na tom putu.

Ovom programu mogu pristupiti svi oni koje žele naučiti osnove meditacije.
Ovo uvodno predstavljanje nije uvjet za upis u ovaj program, ukoliko ste zainteresirani možemo vam poslati materijale sa detaljnim opisom programa.

PRIJAVE: zbog ograničenog broja, prijave su obavezne. Prijaviti se možete putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

♦