DOP Intenziv: ISCJELJENJE EMOCIJA, FIZIČKIH BOLI I SJEĆANJA

Popodnevna radionica u Zagrebu:
IVAN BAVČEVIĆ - terapeut i međunarodni predavač.

Neotpuštene i potisnute traume ili šokovi, bol zbog gubitka odnosa, osobe ili nečega, neizražena tuga ili ljutnja, osjećaj nepravde ili žrtve te druge emotivne blokade, stvaraju u tijelu energetske nakupine koje se talože u mišićima i organima. S vremenom te nakupine se pretvaraju u fizičku bolest ili problem nekog dijela tijela. Kada tokom DOP Iscjeljenja koristimo neurologiju sva tri mozga u glavi (malog, limbičkog i neokorteksa), sva tri uma (instinktivnog, emotivnog i racionalnog) i vođeno disanje tada oslobađamo te blokade u tijelu te dolazi do spontanog nestajanja boli, a dugoročno i do trajnog iscjeljenja. Uklanjajući uzrok boli rješavamo i posljedice.

U ovom iscjeljujućem susretu imati ćemo:
1. Vođeno opuštanje cijelog tijela uz solfeggio glazbu u trajanju od 30 minuta kako bismo unijeli svijest u svaku stanicu tijela
2. Razgovor sa sudionicima i davanje nekih osobnih savjeta po potrebi
3. Osnovno predavanje i učenje kako živjeti Dopuštanje
4. DOP proces iscjeljenja u trajanju od 45 minuta

DOP je prvenstveno način života u visokoj svijesti u kojem čovjek živi dopuštajući INTELIGENCIJI SVEMIRA da ga vodi te prepuštajući pozitivne i negativne posljedice djelovanja (nagrade i gubitke, brige i ushite) Izvoru / Svijesti. DOP je izrazito snažna i učinkovita tehnika uklanjanja emotivnih blokada koju su prošle tisuće ljudi od kraja 2010. godine.

Kontribucija za sudjelovanje: 200 kuna
Prijave molimo PREKO DONJE PRIJAVNICE. HVALA

Informacije: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na mobitel 098 214 793. a možda vas duša povede u zadnji tren pa samo provjerite da li ima mjesta :)

Vrijeme održavanja: Utorak, 10.03.2020. od 17:30h do 20:00h
Mjesto održavanja: Češki dom, Šubićeva 20, mala dvorana na katu u glavnoj zgradi.

ivan bIvan Bavčević je međunarodno priznati predavač, terapeut i učitelj duhovnosti i životnih znanosti koji ima utemeljene svoje Škole svjesnosti u Španjolskoj (u Madridu, Granadi i Gironi), Sloveniji (Nova Gorica), Hrvatskoj (Rijeka, Split, Pula i Zagreb) te povremeno u Srbiji i drugim zemljama. Svoje programe drži direktno i izvorno na španjolskom, engleskom i hrvatskom jeziku davajući priliku ljudima da na materinjem jeziku imaju pristup najbitnijim životnim znanjima.
Također je gostujući predavač na Sveučilištu u Granadi, najprestižnijem španjolskom sveučilištu koje je staro 500 godina i koje ima 80.000 studenata godišnje, gdje svakog mjeseca pred stotinama učenika i javnosti prenosi praktične discipline za svjestan i napredan život kao majstor nad vlastitim umom, emocijama i tijelom. Godine 2017. je imao čast biti predavač na međunarodnom skupu od 4.000 gledatelja gdje je nastupio uz Neal Donald Walsha (autora Razgovora s Bogom), Gregg Bradena, Joe Dispenzu, Don Miguel Ruiza mlađeg, Anitu Moorjani, Jeff Fostera, Moojija i druge. Česti je gost u raznim radio i TV emisijama. U zadnjih 7 godina prešao je preko 500.000 kilometara na 4 kontinenta, održao preko 7.000 sati seminara i radionica sa nekoliko desetaka tisuća sudionika. U svom se radu osim duhovnih i metafizičkih znanja koristi i vlastitom metodom DOP Iscjeljenje (Dopusti, Otpusti, Prepusti) koju je osvijestio 2010. godine i koja služi otpuštanju i iscjeljenju emotivnih povreda, trauma i blokada iz tijela i uma.

škola svjesnosti logo


Organizator:

Centar Svijesti, www.centarsvijesti.com, www.facebook.com/centarsvijesti
Zagreb: Irena, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., 098 214 793