Radionica: Akupresura kao način preventivne zdravstvene njege

Naučite kako na vlastitom tijelu ispravno potaknuti sposobnost dovođenja u ravnotežu fizičkog i psihičkog zdravlja.
Akupresura odmara i relaksira umorno tijelo, harmonizira živčani sustav, stimulira krvotok i dišne organe te blagotvorno djeluje na cjelokupni mišićno koštani sustav. Putem hormona pozitivno djeluje i na probavni i reproduktivni sustav, otklanja posljedice stresa, smanjuje bolove, pospješuje mentalne, fizičke i spolne funkcije, te stabilizira kompletno zdravlje. Ipak, krajnja svrha akupresure je reguliranje energetskog sustava, usklađujući i povezujući um, tijelo i duh, kako bismo sebe doživjeli na cjelovitiji i potpuniji način.

spirala fenomenVRIJEME: četvrtak, 12.3.2020. od 17:30 do 20:00
MJESTO: Zlatna staza, Antuna Heinza 3, II kat (preko puta rodilišta u Petrovoj ulici) www.zlatnastaza.hr
Voditeljica radionice: Jasminka Sabati Vukušić, certificirani fenomen terapeut

Na radionici ćete naučiti:
ruke fenomen- što je akupresura i kako djeluje
- što su meridijani na našem tijelu
- kako primijeniti akupresuru:
• za jačanje imuniteta
• za opuštanje i uklanjanje napetosti uzrokovanih stresom, strahom, nervozom
• za poticanje cirkulacije i detoksikacije
• za otklanjanje tegoba i bolova kod glavobolje, zubobolje, grlobolje
• kako si pomoći kod slabe koncentracije, tegoba pri spavanju i sl.
• kako poboljšati opće stanje organizma usklađenjem toka vitalne energije
Kome je namijenjena radionica: svima osim niže navedeno, osobe mlađe od 18 g. trebaju suglasnost roditelja
Kome nije namijenjena: trudnicama, osobama koje imaju teža oboljenja (uporne kronične bolesti ili poremećaje; teška organska oboljenja sa srcem i krvotokom, kronični artritis, proširene vene) 

Napomena: Zadatak akupresure ne sastoji se u liječenju, već u održavanju zdravlja i vitalnosti, stvaranju otpornosti organizma i smanjenju određenih tegoba i bolova. Iako ne može zamijeniti medicinski tretman, akupresura može biti njegova izvrsna dopuna.
U slučaju bolesti osobe trebaju potražiti stručnu pomoć liječnika.

O voditeljici:
jasminkaJasminka Sabati Vukušić, dipl.ing.građ
. u prijevremenoj mirovini, od 2015.g. radi kao fenomen terapeut.
U potrazi za „nečim višim“od pukog preživljavanja, pohađala sam razne tečajeve i radionice: od autogenog treninga i tečajeva samopomoći, permakulture i organskog vrtlarstva, preko planinarenja, joge i Tai Chi-a, te fitoaromaterapije, „otkrila“ sam Fenomen terapiju koja objedinjuje sve moje interese naizgled raznolike, a opet povezane.
Isto kao što je svaki čovjek kao osoba jedinstven i poseban, a opet smo svi međusobno povezani, povezani sa Prirodom, sa Svemirom.
Fenomen terapijom objedinila sam sva svoja znanja u tehniku kojom pomažem čovjeku. To mi je oduvijek bila osnovna namjera. Fenomen tehnika omogućila mi je da promatram svakoga posebno i kreiram individualne terapije kojima je svima cilj uspostaviti mentalnu, fizičku i emocionalnu ravnotežu osobe.
Onima koji su barem malo otvoreni prema novim spoznajama, pomažem potaknuti sposobnost samoozdravljenja koju svi imamo, sve do ostvarenja željene ravnoteže duha i tijela.
Akupresura je dio fenomen terapije.

fenomen logo

PRIJAVE i dodatne informacije na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Prijave su obavezne jer je broj mjesta ograničen, a mjesto se rezervira prijavom i uplatom. Ljubazno molim u prijavi navesti Vaše ime i prezime i broj mobitela.

CIJENA: 250 KN, upute o uplati i dodatne informacije dobit ćete po prijavi e-mailom.
Voditeljica radionice zadržava pravo promjene termina ili lokacije u slučaju spriječenosti ili više sile ili ako se ne prijavi dovoljan broj polaznika.

Hvala na razumijevanju!
Veselim se druženju!

 ♦