Vježbamo online

Dragi prijatelji, kolege i svi zainteresirani,
u vrijeme kad imamo više vremena, a premalo se krećemo, predlažem jednostavna rješenja za daljnji kontinuitet vježbanja i napredovanja vašeg psihofizičkog stanja i tjelesne svjesnosti.

Program vježbi provodi se online, a zasniva se na konvencionalnim kineziološkim vježbama i lekcijama Feldenkrais i Movement Intelligence metoda. Sati su koncipirani tako da se mogu izvoditi individualno i grupno te u prirodi ili čak i u vrlo malom prostoru. U svakom susretu, koji će trajati oko sat i pol vremena, ponudit ću vam cjelokupnu Feldenkrais ili Movement Intelligence lekciju, a uz to i niz kratkih vježbi kojima ćete nadomjestiti uobičajeno svakodnevno kretanje i lako zadržati kondiciju, vitalnost i dobro raspoloženje, a jednostavno se provode i ponavljaju tijekom dana.

Za vježbanje pronađite udoban kutak u koji možete staviti prostirku te pored nje postavite kompjutor, laptop, tablet ili mobitel kako bih vas mogla tijekom rada djelomično vidjeti i pratiti. U slučaju da to nije moguće, dovoljno je da imate opciju praćenja lekcije zvukom.

Molim vas da mi se javite mailom i da navedete u koje se termine želite uključiti.

Preuzmite s interneta aplikaciju Zoom,
https://zoom.us/support/download

i pridružite se događaju klikom na join the meeting. Zatim upišite kod koji ću vam poslati 30tak minuta prije lekcije mailom ili, ako želite, sms-om (za taj slučaj mi pošaljite broj svog mobitela). U slučaju da vaš internetska mreža ne podržava ovaj način rada priključite se mobitelom putem WhatsAppa video poziva.
Sve to možemo testirati prije događaja u vrijeme kad vam bude odgovaralo.

Grupni sati održavaju se u terminima:
Utorkom u 10:30, i srijedom 19:30 i prema potrebi četvrtkom, a osobni prema dogovoru. Pokaže li se potreba moguće je provođenje grupnog rada i u dodatnim terminima.

Prijave:
Rezervirajte termin koji ste izabrali preko Facebooka na mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i podijelite informaciju svojim prijateljima https://www.facebook.com/events/836718040087204/?event_time_id=836719366753738
ili na telefon: 091 506 9505

Cijena:
cijena lekcije je 80 kuna (u tu cijenu uključeno je i osobno savjetovanje, te ponavljanje lekcije u još jednom terminu).

Račun za uplatu:
Udruga Priroda kretanja, Šestinski trg 5
Podravska banka
IBAN: HR0423860021110100402

U očekivanju vaših prijava,
srdačno vas pozdravljam,
Ingrid :)