Prevencija nuspojava cijepljenja i druge farmakološke terapije | MEDICINSKI PANACEO ZEOLIT

Medicinski PANACEO zeolit djeluje kao 100% prirodni, garantirano sigurni detoksikator, spoj prirode i suvremene patentirane PMA nanotehnologije, medicinski proizvod registriran na HALMED-u, bez ikakvih nuspojava ili kontraindikacija. Osim što detoksicira organizam od anorganskih i organskih toksina, on alkalizira i ima imunomodulacijsko djelovanje, značajno doprinosi funkcijama probavnog trakta, učinkovit je kod kandidijaze i niza drugih zdravstvenih tegoba. Znanstvene studije i klinička iskustva potvrđuju opravdanost primjene PANACEO zeolita kod preveniranja, ublažavanja te, u ranim fazama potpunog sprječavanja posljedica cijepljenja, kao što su simptomi autističnog spektra,  atopijski dermatitis, propusna crijeva i druge tegobe uzrokovane toksikacijom teškim metalima i ostalim toksičnim supstancama koje sadrže sva cjepiva, ali i neugodne posljedice drugih farmakoloških terapija (kortikosteroidi, hormonalna terapija, citostatici i dr.), bez utjecaja na medicinski učinak tih cjepiva i terapija.

Kako bi se prevenirale eventualne štetne posljedice cijepljenja ili drugih oblika teže farmakološke terapije, detox program medicinskim Panaceo zeolitom treba početi primjenjivati što ranije. Kao klinički ispitan detoksikator, medicinski PANACEO zeolit jača i priprema obrambeni sustav organizma prije cijepljenja, a nakon cijepljenja iznosi otpadne supstance iz tijela. Praksa je pokazala da je preventivna terapija PANACEO zeolitom rezultirala izostankom ozbiljnijih posljedica toksikacije živom i aluminijem koji se nalaze u sastavu cjepiva. Simptomi toksikacije mogu se javiti u obliku probavnih oboljenja poput intolerancije na gluten ili sindroma propusnih crijeva, kožnih problema kao što su atopijski dermatitis, ospice ili ekcemi te u vidu neuroloških poremećaja iz autističnog spektra.

Svjesni smo činjenice kako su zadnjih desetljeća u porastu dijagnoze iz autističnog spektra i ADHD poremećaji kod djece, alergijski problemi, dermatitisi i probavni problemi. Kad se govori o problemima autističnog spektra, riječ je o složenim neurorazvojnim poremećajima za koje postoji više uzroka. Iako njihova etiologija još uvijek nije poznata, tegobe autističnog spektra se često povezuju s određenim toksičnim supstancama koje oštećuju plod, prije ili nakon poroda ili tokom prvih godina života djeteta. Brojna istraživanja i praksa pokazali su da je kod ovakvih dijagnoza terapijski pristup detoksikacije dječjeg organizma vrlo učinkovit, posebno kod rane primjene..

Najčešći simptomi toksične reakcije kod male djece (konkretno na cjepivo) su visoka temperatura, noćna buđenja, vrištanje djeteta i agonijski plač, odbijanje hrane, otuđivanje, pojava alergija, dermatitis, probavne tegobe i sl. Nakon što se uoče toksični simptomi, odnosno simptomi iz spektra autizma, atopijskog dermatitisa, probavnih problema (često se radi o propusnim crijevima) prioritetno je provesti odgovarajuću detoksikaciju organizma. Optimalno je prevenirati ove simptome na način da se detox terapija počne primjenjivati prije cijepljenja ili uzimanja druge farmakološke terapije (kortikosteroidi i sl.).  

Ukoliko je već prošlo određeno vrijeme nakon cijepljenja, pa su simptomi toksičnih posljedica prisutni dulje vremena, uvijek je poželjno primijeniti detox terapiju, jer se time sprječavaju daljnje štete. Čak i nakon dulje izloženosti štetnim supstancama detox postupak često rezultira ublažavanjem simptoma, ponekad potpunom remisijom, ovisno o trajanju štetnog djelovanja teških metala i drugih toksičnih supstanci u organizmu djeteta.  

Medicinski PANACEO zeolit djeluje kao prirodni detoksikator bez ikakvih nuspojava ili kontraindikacija. Značajno doprinosi funkcijama probavnog trakta, a zbog svojeg alkalnog efekta vrlo je učinkovit i kod kandidijaze. Znanstvene studije i klinička iskustva potvrđuju opravdanost primjene PANACEO zeolita kod preveniranja, ublažavanja te, u ranim reakcijama, eventualno mogućeg izlječenja problema autističnog spektra uzrokovanog toksikacijom teškim metalima i ostalim toksičnim supstancama.

Koristeći visoko učinkoviti, 100% prirodni, sigurni i pouzdani medicinski PANACEO zeolit, započnite detoksikaciju na vrijeme i spriječite neželjene posljedice cijepljenja te drugih toksičnih unosa!

Više informacija o primjeni i učinku zeolita kod cijepljenja, dijagnoza iz autističnog spektra i ADHD-a potražite na: DETOKSIKACIJA DJECE NAKON CIJEPLJENJA I DRUGIH TOKSIČNIH UTJECAJA, TE KOD DIJAGNOZA IZ AUTISTIČNOG SPEKTRA I ADHD POREMEĆAJA | PANACEO


panaceo logoOlujka Jasprica, mag.oec
S.I.A.F. holistic counsellor / therapist
Panaceo Tim d.o.o. director
Voditelj Savjetodavne službe
Mandalicina 14, 10000 Zagreb
Austrian Panaceo GmbH representative
gsm: + 385 91 3772354 (viber, WhatsApp)
tel/fax: '+385 1 3772354
emails: 
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
www.panaceo.hr




alternativni-oglasni-centar-2


Želite možda oglasiti svoju radionicu, tečaj, predavanje, proizvod ?
Za samo 140 kn po objavi možemo kvalitetno promovirati vašu vijest.
Pošaljite nam upit na mail 
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
 ili ispunite donji obrazac:
Više o našim mogućnostima možete vidjeti ovdje.