Force training aplikacija

Pozdrav fanovima!!!
Da li ste se ikad pitali što bi sve napravili da imate moći kao što ih imaju Jedi ratnici? Što bi napravili da dobijete u ruke Holocron sa kompletnim uputstvima kako naučiti osjetiti Silu i koristiti je? Tisuću misli prolete glavom na ova pitanja, da li je to doista moguće, da li je to stvarno, mogu li ja to, mogu li pokušati? (na to svi znamo odgovor) Nitko vam ne može dati te odgovore osim vas samih.

Force training appIspred vas je Force training aplikacija / program. Na vama je da se odvažite i krenete u največu avanturu svog života, Buđenje sile u sebi.

Željeli bismo vas obavjestiti kako ekipa iz Zagreba već tri mjeseca radi na aplikaciji Force training. Ovu srijedu započinje kampanja putem koje namjeravamo skupiti sredstva za kompletnu realizaciju projekta, a odvijat će se na crowdfounding platformi Indiegogo. Force training, kako samo ime kaže, predstavlja aplikaciju kojoj je namjena naučiti korisnika kako osjetiti Silu i kako je koristiti u životu. Sama aplikacija sastoji se od dva modula. Prvi je Force duel mini igra koja služi za razvoj prekognicije kao jednog aspekta Sile. Force duel može se igrati u single player modu ili u multi player modu protiv ostalih korisnika aplikacije. Drugi modul je Holocron koji je zapravo interaktivni ebook / training program koji direktno podučava korisnika kako razviti svoju vezu sa Silom korak po korak. Aplikacija je osmišljena tako da u prvoj verziji pokrivamo set od 18 Force skilova na Initiate nivou. Naš plan je da tokom sljedeće tri godine dodamo još tri nadogradnje koje bi pokrivale set Force skillova za Apprentice / Padawan nivo, Knight i Master nivo. Uz svaku novu verziju dodat ćemo po jedan novi mini game.

Tijekom godina proučavanja Star Warsa shvatili smo da se o Forcu sve može naučiti; što je to, kakvi sve skillovi postoje, kakvi powersi, tradicije, manifestacije i organizacije; osim kako naučiti praktično razviti te sposobnosti u sebi. Stoga, nakon godina istraživanja, prakse i treninga, odlučili smo to znanje ponuditi fanovima diljem svijeta kroz interaktivnu platformu - Force training app.
Više informacija o samom projektu možete saznati na našim službenim stranicama www.force-training.org te na našem blogu.

Cilj nam je omogućiti fanovima širom svijeta da se upoznaju sa sposobnostima koje svatko od nas može razviti. Naravno da će nekima ići lakše i da ce imati više uspjeha, ali jasno je kako je upravo trening najvažniji jer s njime dolazi i uspjeh.

Molimo sve fanove da odvoje malo vremena i pogledaju o čemu se radi te ako ima se sviđa projekt da ga podrže na Indiegogo ili podjele sa svojim frendovima širom svijeta.

Link na Indiegogo kampanju

doniraj-gumb